,incercati la bani astia....mie nu-mi lipseste la nici o partida...fir intinsModerator: florentiniuga
,incercati la bani astia....mie nu-mi lipseste la nici o partida...fir intins

dan_palos scrie:madalin sti cumva daca pe carlig, pun 2-3 boabe bonduelle, cum zice nenea de ma sus, si pun o bucata de spuna floating daia, ca sa il ridice un pic de pe fund o fii bine?, asta fara fir de par, direct pe carlig
,altfel va lucra si va arata montura pe substarat 

pescarusul scrie:Buna ziua,vrau sa va impartaesc una din momelile care merge fff bn la ciortan si mai intra si crap,nu m-am gandit niciodata decat sa-l pun in nada,am fost pe Camineasca anul trecut,si am avut porumb dipuit,cu aroma cumparat de la mag de pescuit,insa nici un ciortan un om devreo 5a de ani lua in balamic ciortan 1kg-2kg si ten tot la acelasi gramaj,la ce dadea direct la boae pt consum uan la conserva,surpriza si la undita si la lansete pus direct pe ac......o cutie din acea mare e bonduele-5-ron si aro-2,5 ron,a doua partid acolo am rupt ciortanu,iar pe fundulea 2 a luat o crapoaica de 6 kg,incercati la bani astia....mie nu-mi lipseste la nici o partida...fir intins
am sa incerc si eu asa ceva e destul de interesant
nici nu stiam ca bonduelul e bun la pescuir 

încercati FIR ÎNTIS

pharaoh scrie:eu n-am inteles cum ii baga in plasa solubila si apoi pe maggot clip

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori