Moderator: florentiniuga

Numai bine si fire intinse!

sa nu mai continnui!

...multumesc pt incurajare,am nevoie !o sa revin cu rezultate (daca o sa fie )
de asta am nevoie,cu oameni ca dvs am mai vb si de aceea m-am ambitionat si mai ma duc la cate un ciubuc cand pot,am strans ceva bani de mulinete,mai imi trebuiesc putini! sanatate!
daniel74 scrie:Frate numai doctori docenti in pescuit pe aici ,ce aveti fratilor cu omul a postat si el o idee si gata la-ti bagat in cartea de bucate la rubrica orez fiert, sunt satul de acesti autostiutori ai pescuitului la crap dar in realitate cred ca au panze de paianjen pe lansete.

,unde il vezi ca posteaza,vii Dumneata si ai intotdeauna ceva de spus contra lui si chiar nu inteleg de ce
...am intervenit pe aceasta cale ptr ca il stiu pe acest baiat si ii urmaresc tot ce posteaza ptr ca este tanar si are nevoie de ajutor...din partea celor cu mai multa experienta...si daca vreti sa stiti ceva si asta ptr Dvs personal,acest copil a terminat de curand clasa a-12ea si in timp ce vine si posteaza pe acest forum mai invata si ptr BAC
si cum spunea cineva tot pe acest forum,ar trebui sa facem ceva si sa indruma-m tinerii din ziua de azi catre ceva bun si eu cred ca daca el a ales pescuitul este ceva bun,ptr ca vad ca si noi am facut-o...hai sa facem ceva si sa-i sustinem nu sa-i facem sa renunte cu gen "pilaf de porumb" si multe alte lucruri de natura sa se simta inferiori...cu tot respectul cuvenit Dvs-tra si nu numai hai sa fim mai blanzi cu cei ce sunt la inceput de drum..."omu' cat traieste invata"...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori