Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

.............................................

Cu siguranta,Doctore!Ai atins un punct sensibil,despre care o sa scriu si eu mai tarziu,balta mea de suflet tocmai a fost navodita la sfarsitul anului trecut si probabil se va alege prafu' de ea!Siledoctorul scrie:Putem pune si balti care nu mai exista sau au ajuns rataria satului? Ca totusi acolo, poate, am avut partide de pescuit de neuitat neegalate in ziua de azi in baltile ieftine. Nu discutam de asa zisele carpodroame. Preferabil ar fi o balta cat mai salbatica sau cat mai comuna cu acces pt toti pescarii.

pharaoh scrie:Ar mai fi Corbu 3, care va deveni istorie in curand.

Siledoctorul scrie:pharaoh scrie:Ar mai fi Corbu 3, care va deveni istorie in curand.
Istorie? Poate. Nu acolo se desfasoara C.M. de crap anul acesta?

Coleman scrie:Balta mea de suflet ,de fapt baltile mele de suflet au fost Calareti 3,dupa aceea Fantana Doamnei si Benga,din pacate din toate astea 3 doar Benga a mai ramas cat de cat o balta buna.Cam 10 ani am pescuit numai pe aceste 3 balti,fara sa ma mai intereseze altele.Din pacate acum nu pot spune ca am o balta de suflet,dar sunt in cautare
MV2 ie moartea ta da nu vrei sa recunosti ! 

frumos
Înapoi la Balti, iazuri si ferme piscicole
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator