Salutare,
Am si eu o intrebare pentru Domnul Victor Petcu....cum ati reactiona daca ati afla ca de la dumneavoastra s-au furat 2-3 crapi...si s-au vandut la blata X unde patronul i-a cumparat?...e trist, ca in curand pe apele naturale vom ajunge sa numai avem peste mai deloc...concentrat doar in unele cormpodromuri....vinovati de asta suntem noi pescari, saracia, lacomia unora si lipsa de respect pentru mediu si asa mai departe....
Cred eu ca eu subiect destul de sensibil si delicat cu doua taisuri...si trebuie vazut in ansablul lui...iar domnul Victor cred ca are cele mai bune intentii in a salva acesti pesti...
Insa ma intreb ce fac autoritatile cand se iau crapi asa mari din Dunare sau alta apa naturala, raspunsul este ca dorm...URAT...Copiii nostri nu vor mai avea ce sa pescuiasca pe apele naturale....
Cred ca trebuie pastrat un echilibru intre apele naturale si cele particular administrate...
Poate nu sunt cel mai compentent insa am emis o opinie.....imi cer scuze daca prin acest post am jicnit sau ofensat pe cineva...
Cred ca jicnitile si ofensele nu isi au rostul si trebuie sa aratam cat de uniti suntem noi ca si comunitate de pescari...
Toate cele bine ...fire intinse si fum in frane...

atunci ... sanatate si la revedere !