Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

pharaoh scrie:Mda. Pai era de asteptat. Sa blamam baltile care au grija si de peste, ca sunt scumpe si oricum acolo oricine prinde peste si nici nu putem sa-l luam acasa. Lasa ca noi pescuim pe balti salbatice. Duceti-va la Topraichioi

. Pana la urma am ajuns pe la Lacul Tasaul pe partea cu Cariera. Pe la ora 12:00 in sfarsit m-am apucat si yo de pescuit ca tot omul. Pana la ora 18:00 am prins 5 buc caras (4kg total)
.
ciprian_f scrie:....zona de pescuit este doar la pescarie+ parlel cu soseaua dupa podul mic dinspre cariera pana la prima curba spre Com. Corbu

pharaoh scrie:Prin pescarie cred ca s-a referit la incinta fermei piscicole.

Amos scrie:ciprian_f scrie:....zona de pescuit este doar la pescarie+ parlel cu soseaua dupa podul mic dinspre cariera pana la prima curba spre Com. Corbu
Te rog să detaliezi, nu am înţeles nimic.![]()
Anul trecut am pescuit pe partea cu cariera, după ce treci de digul ce desparte Corbu Mare de Corbu Mic, am făcut stânga spre carieră, am mers circa 200 de metri (cu faţa spre comuna Corbu). Zona aceea este interzisă acum?
PS. Pescăria este situată, în zona unde se termină digul?

ciprian_f scrie: Mai explicit, ai voie sa pescuiesti doar langa pescarie si paralel cu canalul ala mic,pe partea cu cariera nu te mai lasa, nici la dig, nici pe partea cu cimitirul din Corbu, daca cunosti zona o sa intelegi
Ca sa ajungi la pescarie tre sa faci stanga inainte sa urci podul mic( adica spre cariera ) oricum ai indicator cu "pescuit sportiv"
imi cer scuze ca am fost prea confuz dar am vrut sa va explic mai bine care este situatia pe acolo.![]()
Acum sper ca m-am facut inteles
FIIIIIR INTINS

Înapoi la Balti, iazuri si ferme piscicole
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator