Planuiesc o partida la Sarulesti-Sandulita week-endul acesta si as vrea cateva informatii daca a reusit cineva sa ajunga pe aceasta locatie in 2011 : - care mai este taxa (anul trecut era 40) ?
- ce conditii de pescuit mai sunt (nr de scule etc.) ?
- platica merge la fel de bine ca anul trecut ?
- ce nade ati mai utilizat ? (in afara de clasicul benzar mix ,viermi,rame rosii,pufulete etc.)
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri si fir intins tuturor pescarilor in noul sezon

). Vremea a fost ok , cu toate ca nu a iesit deloc soarele. Pe balta mai erau aprox 12 pescari. Am pescuit cu 2 undite : un bat de 7m si cu o lanseta la shefield la care am renuntat repede deoarece nu faceam fata sa dau cu amandoua
Pestele a mancat foarte bine si de la 10 :30 pana la 5 am prins 12 kg de platica la batul de 7 m. Am reusit sa aduc la mal si 2 exemplare mai frumoase,trecute de 1kg ,dar am si pierdut foarte mult peste datorita lipsei minciogului.

dar pot sa spun cu mana pe inima
ca imi face placere sa merg cativa km si pe jos, in orice aer mai verde decat cel din Bucuresti.Toate cele bune !
Am stat o ora nehotarat si in cele din urma am decis sa raman si am pescuit mai spre dreapta (zona dinspre ruinele bisericii) unde eram mai ferit de vant. Partida a fost una reusita, de la 11 la 4.30 am luat la batul de 7m 16 kg de platica,cea mai mare avand undeva la 800gr.