Iata ca a venit si iarna in adevaretul sens al cuvantului.Odata cu ea si temperaturile f scazute care face ca mersul la un pescuit la copca sa fie foarte sigur,tinand cont ca iarna trecuta,cu parere de rau au avut loc si intamplari tragice...dar sa lasam necazurile deoparte si sa ne bucuram (cei care merg la copca)de acest stil de pescuit cat o tine gerul,ca la ce iarna am avut pana acum nu credeam ca voi mai vedea iarna asta o gheata sigura pentru pescuit si unde pui ca iernile au inceput sa fie tot mai blande si cu temperaturi ridicate...deci unde am putea merge?
eu prefer zona fundulea,afumati 5,seinoiu,frasinet...
sper sa ajung sambata intr-o locatie dar pana atunci sper ca si gheata va creste in grosime...
Deci unde pescuim la copca?sper sa avem pescari care vor sa-si imparta parerile,opiniile,sfaturile...
eu le astept...si ca un inceput -sa deschis pescuitul la copca pe balta fundulea 2 cu un tarif de 25 ron pers-zi
ce parere aveti?

si...multa paine de mancat...
...
dupa proba, daca vad ca gaureste bine, o sa incerc probabil ori un solacolu (daca se poate ajunge tinand cont de zapezi) ori o vitan3 (e foarte aproape de bucuresti si are mult mult mult ciortanas) ori ceva fundulea, dar acolo nu merg fara cineva care a mai fost la copca acolo... de pe 6 ale lui februarie o sa fiu si eu mai liber, si sper ca in primul weekend fac o copca pe cinste...

si am luat-o incet spre casa)...primul peste a fost un bibanel mai rasarit
la libelula asa ca am insistat la unu din bete la dandineta dar nimic
...asa ca in aprox. 4h si ceva am luat vreo 2kg de peste,majoritatea ghibort...in greutatea mentionata au mai fost vreo 20 de baboi donati de 2 pescari care,mi-au spus ei,venisera sa ia ''o gura de aer''...ca o complectare la ce am scris mai sus,ziua de ieri nu prea a fost o zi de pescuit,si spun asta referinduma la timp,frig si foarte frig