Salut
Dle Iuga ne spuneti si noua unde gasim Betaina HCL in stare pura?
Ati afirmat ca este continuta de un medicament dar nu ati precizat in emisiune care.
Ne puteti furniza si aceasta informatie?
Multumesc
Moderator: florentiniuga

Ravensun scrie:Salut
Dle Iuga ne spuneti si noua unde gasim Betaina HCL in stare pura?
Ati afirmat ca este continuta de un medicament dar nu ati precizat in emisiune care.
Ne puteti furniza si aceasta informatie?
Multumesc

Ravensun scrie:Dle Iuga ati avut rezultate folosind acest produs?
Sau il folositi des se simte dieferenta? Vad ca este un complex enzimatic si are si cateva chestii care nu cred ca sunt necesare crapului. Insa vad ca are si bromelaina care este similar cu betaina chiar la fel de nutritiv si atractiv.
Ati gustat pastilele? au gust?

......unde am ajuns doamne ...
nici noi nu ne permitem sa dam 100 ron pe un kg de mancare dar la crap facem sacrificii !!
si tot odata, ca nu tot ce zboara se mananca 

deh........am probleme cu penajul si asta mi-a recomandat ortopedul.

martinik scrie:ai dreptate Iulian. eu o data la 2 zile mananc cate un pumn de buburuze ornate cu tzantzari de colorado.deh........am probleme cu penajul si asta mi-a recomandat ortopedul.
![]()
![]()
![]()
apropo de betaina praf, am auzit prin targ cum ca nu s-ar dizolva decat in apa calda. sa fie oare adevarat????????

tavimai scrie:Am cumparat anul trecut acest produs, praf fiind impachetat in pahar de plastic precum mustarul (200g-3sau 4 lei) si tin minte ca era ambalat de o firma din Satu-Mare.

martinik scrie:tavimai scrie:Am cumparat anul trecut acest produs, praf fiind impachetat in pahar de plastic precum mustarul (200g-3sau 4 lei) si tin minte ca era ambalat de o firma din Satu-Mare.
la banii astia cred ca ai cumparat 90% gris si 10% betaina

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator