Moderator: florentiniuga

marrone scrie:10 ml la kilogramul de mix.

victoricarpteam scrie:marrone scrie:10 ml la kilogramul de mix.
poti sa ma ajuti in prepararea boilesurilor solubile?nu am mai facut niciodata si nu prea stiu. am mixul si aroma aditivi tot, da mai trebite ceva. dupa ce fac pasta si o rulez ce fac cu bilele?le fierb le pun la uscat ca nu scrie nicaieri despre chestia asta.

gim scrie:victoricarpteam scrie:marrone scrie:10 ml la kilogramul de mix.
poti sa ma ajuti in prepararea boilesurilor solubile?nu am mai facut niciodata si nu prea stiu. am mixul si aroma aditivi tot, da mai trebite ceva. dupa ce fac pasta si o rulez ce fac cu bilele?le fierb le pun la uscat ca nu scrie nicaieri despre chestia asta.
Bilele solubile nu se fierb.....s-ar dizolva..de aceea sunt solubile![]()
Le pui doar la uscat.
Fir intins.

victoricarpteam scrie:marrone scrie:10 ml la kilogramul de mix.

Costi P scrie:victoricarpteam scrie:marrone scrie:10 ml la kilogramul de mix.
citeste aici : boiliesuri/boilesuri-solubile-articol-pm-t116.html

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator