InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ Totul despre pescuit ‹ Nade si momeli ‹ Boiliesuri
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

boilesuri pentru incepatori

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Răspunde
18 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: boilesuri pentru incepatori

Mesajde crazy crap » 01 Apr 2011, 12:49

Opinia domnului Lucian mi se pare foarte corecta cum ca se poate prinde la boilies crap chiar de la prima partida, chiar daca de multe ori am intalnit pe balta pescari mai batrani care spuneau: ,,asta numai la porumb musca" Aceasta teorie a fost demonstrata si de domnul Florentin Iuga intr-o emisiune (nu mai stiu exact data) cand, alaturi de un prieten, a reusit sa captureze crapi la boilies pe o balta care nu mai vazuse asa ceva. La noi astia mai incepatori problema e alta: 1. modul de a folosi corect boiliesurile, si aici ma refer la modul de prezentare; sa fie cu pop-up?, sa stea pe substrat?, ce nr trebuie sa fie carligele?, etc. 2. trebuie sa nadim cu boiliesuri tari sau tot cu solubile? 3. daca pescuim (de exemplu) cu boilies solubil+pop-up putem folosi saculeti solubili in care sa punem boiliesuri taiate bucati sau intregi? Astept raspunsuri la cele 3 intrebari si sfaturi utile. fire intinse tuturor :D
crazy crap
membru activ
membru activ

• YIM
Sus

Sus

Mesajde victoricarpteam » 01 Apr 2011, 14:09

crazy crap scrie:Opinia domnului Lucian mi se pare foarte corecta cum ca se poate prinde la boilies crap chiar de la prima partida, chiar daca de multe ori am intalnit pe balta pescari mai batrani care spuneau: ,,asta numai la porumb musca" Aceasta teorie a fost demonstrata si de domnul Florentin Iuga intr-o emisiune (nu mai stiu exact data) cand, alaturi de un prieten, a reusit sa captureze crapi la boilies pe o balta care nu mai vazuse asa ceva. La noi astia mai incepatori problema e alta: 1. modul de a folosi corect boiliesurile, si aici ma refer la modul de prezentare; sa fie cu pop-up?, sa stea pe substrat?, ce nr trebuie sa fie carligele?, etc. 2. trebuie sa nadim cu boiliesuri tari sau tot cu solubile? 3. daca pescuim (de exemplu) cu boilies solubil+pop-up putem folosi saculeti solubili in care sa punem boiliesuri taiate bucati sau intregi? Astept raspunsuri la cele 3 intrebari si sfaturi utile. fire intinse tuturor :D
eu zic ca depinde de intuitia fiecaruia , in ceea ce priveste prezentarea boilesului . si de cate cunostinte deti , ai o gramada de modalitati de folosit , asta depinde de fundal , de substrat etc. sunt multe de zis
no kill&catch&release
victoricarpteam
membru activ
membru activ

• Site web
Sus

Mesajde BogdanDorobantu » 06 Apr 2011, 22:33

incearca pt. inceput premium( meat sau sweet) de la carping cu dipul lor. si.... ;) =D> =D> =D> eu le multumesc celor de la carping pt nada de calitate. =D> >:D<

BogdanDorobantu
utilizator
utilizator

Sus

Anterior

Răspunde
18 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Înapoi la Boiliesuri