InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ Totul despre pescuit ‹ Nade si momeli ‹ Boiliesuri
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Boilies Dinamite Baits

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Răspunde
101 mesaje • Pagina 7 din 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Re: Boilies Dinamite Baits

Mesajde adrianionita » 08 Mar 2011, 18:46

victoricarpteam scrie:am folosit cel de ciocolata si mi se pare ca e prea tare sau are ceva ce schimba bila in apa, la cele fara dip prindeam , la cele dipuite nici vorba, asa ca am stat si m-am gandit si cred ca are ceva legat de ph-ul din apa, pe franza si anglia spuneau cei de la dinemite baits ca merg f bine dipurile , in schim pe apele din italia nu e chiar asa. nu stiu ce sa zc, eu nu le dipuiesc, deocamdata pana o sa descopar care e motivul.nu stiu ce sa zicincearca. simbata si duminica se tine carpitaly , o expo dedicata carpfishing si catfishing, si sunt prezenti si cei de la dinamite baits, o sa intreb sa vad ce zic si ei.ai folosit pop-up fosforescente de la ei? iti plac?

trebui sa pui in dip-uri 50mll de tuica sau palinca si o sa mearga,dar il amesteci foarte bine si nu opui mereu doar o data

adrianionita
junior
junior

Sus

Sus

Mesajde adrianionita » 08 Mar 2011, 18:50

foloseste red fish de 20 condimentate bagate in dip de carne

adrianionita
junior
junior

Sus

Mesajde adrianionita » 08 Mar 2011, 19:02

mai oameni buni cand cumparati produsul di magazin stringetil putin in mana si va dati seama daca sunt proaspete sau nu ieu asa procedezsi functioneaza

adrianionita
junior
junior

Sus

Mesajde smecherache » 08 Mar 2011, 19:31

salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite ;)

smecherache
senior
senior

Sus

Mesajde victoricarpteam » 08 Mar 2011, 20:55

smecherache scrie:salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite ;)
eu le folosesc de 2 ani, si nu am avut probleme cu ele, merg de minune,folosestele cu incredere, nu o sa iti para rau
no kill&catch&release
victoricarpteam
membru activ
membru activ

• Site web
Sus

Mesajde victoricarpteam » 08 Mar 2011, 21:02

adrianionita scrie:foloseste red fish de 20 condimentate bagate in dip de carne
nu este o idee rea, am sa incerc sa vad cum reactioneaza, pe lacul care merg cel mai mult merge bine si asa nedipuitdar mai sunt zile cand fac mofturi, atunci o sa le dau reteta noua, poate pun botul. (bun pont)
no kill&catch&release
victoricarpteam
membru activ
membru activ

• Site web
Sus

Mesajde smecherache » 09 Mar 2011, 10:50

victoricarpteam scrie:
smecherache scrie:salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite ;)
eu le folosesc de 2 ani, si nu am avut probleme cu ele, merg de minune,folosestele cu incredere, nu o sa iti para rau

multumesc mult!anul asta am sa ma bazez pe el in cateva partide ;)

smecherache
senior
senior

Sus

Mesajde CARPCOSTY21 » 09 Noi 2011, 17:14

hot demon si sk 30 sunt dintre cele mai bune,asta e parerea mea ;)
Roata se învârte pentru toți...astăzi la mine,mâine la tine!!
CARPCOSTY21
junior
junior

• YIM
Sus

Mesajde alin81 » 09 Noi 2011, 22:21

CARPCOSTY21 scrie:hot demon si sk 30 sunt dintre cele mai bune,asta e parerea mea ;)

Depinde pe ce lacuri pescuiesti,eu pescuiesc exclusiv dynamite baits,am toate gusturile de bile de la ei si l-am testat pe lacuri dar nu au toate acelasi rezultat pe acelasi lac.
NO BEEEP....... NO PARTY
alin81
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde Ro2Soldat » 14 Noi 2011, 22:23

Pai ce sati zic..am folosit si eu boiliesuri deastea si miau fost de ajutor..am prins un crap de 5,4 Kg dar nu in Romania!!! Deci poti avea incredere! ---<><

Ro2Soldat
junior
junior

Sus

Mesajde otyice » 10 Mar 2012, 20:44

roberto scrie:Da i-mi cer scuze ca nu am specificat prefer Fresh Squid Octopus & Black Pepper si Hi Attract Squid & Octopus

the best :D

otyice
utilizator
utilizator

Sus

Anterior

Răspunde
101 mesaje • Pagina 7 din 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Înapoi la Boiliesuri