Moderator: florentiniuga

roberto scrie:Va salut am o intrebare la dumneavoastra daca sunt bune boiliesurile de la Dinamite Baits.Va multumesc.
nu ai nici o preferinta?Ca daca ar fii sa iti dam respuns pentru fiecare tip de boiles ar trebuie sa scriem aici romane.

roberto scrie:Va salut am o intrebare la dumneavoastra daca sunt bune boiliesurile de la Dinamite Baits.Va multumesc.

LUCKY scrie:Boiliesurile Dynamite Baits sunt in general prinzatoare ( bune) dar este important sa le poti cumpara sa fie proaspete . Cele care au stat 1-2 ani prin magaziile unor magazine de pescuit te vor face sa crezi ca nu sunt bune,acest lucru este valabil mai la toate produsele de tip nada indiferent de ce marca ar fi,in zona mea rar am intilnit( nu am vazut ) magazin de pescuit sa scoata boiliesurile din frigider.Gama de boiliesuri "Fresh" nu sunt rulate cu ou si se pastreaza mai bine pe perioade mai lungi cele Hi-Attract merg bine pe ape reci totul e sa sti :cum ?.., cat ?..,de care?..,cu ce diametru?...cu ce montura?..si nu in ultimul rand unde ( pe ce ape )vrei sa le folosesti ?...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator