Nu am incercat cu un burghiu fin. Am unul clasic, nu e chiar finut, dar nici grosolan. Problema e ca la iesirea varfului din bila aceasta se sparge acolo; se formeaza un mic crater. In fine...n-am pretentia sa pescuiesc cu bile perfect rotunde
Foarte interesant acest popup solubil. Abia astept sa ajunga si pe la magazinele din Brasov. Cu siguranta va da rezultate daca are la baza tot componentele solubilelor premium meat ............. sau poate ceva mai eficient...........nu ramane decat sa le incercam.
Puteti sa ne oferiti un pret informativ si dimensiunile disponibile?
Va multumesc
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari" CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Mixul din care este realizat, are la baza fainuri din cereale, si alte seminte macinate, cu un adaos considerabil de proteine vegetale, si proteina lactica, ingrediente preferate nu numai de crapi, ci si de amuri. Are aspectul unui boilies obisnuit, numai ca reactioneaza imediat la cea mai mica miscare din imediata sa apropiere, saltandu-se de pe substrat cu tot cu carlig. Da rezultate in capturarea crapilor chiar si in perioade in care acestia se hranesc foarte slab sau prefera numai sa inspecteze patul de nada Reprezinta o capcana extrem de eficienta pentru pestii care,se apropie prea mult de zona carligului.