Moderator: florentiniuga

Spolonic scrie:Reteta este adaptata dupa o reteta scrisa de Tim Richardson si are un continut proteic de aproximativ 60 %. Adaptarea a fost facuta prin inlocuirea mai multor ingrediente imposibil de gasit in Romania.
Spolonic scrie: Voi posta toate retele pe care le voi face pentru a folosi tuturor ca si sursa de inspiratie si totodata corectie a greselilor facute in ele.

aurelbledea scrie:Faina de pluta, asa cum se numeste nu este altceva decat pluta faramitata marunt. Personal am luat cateva dopuri de la sticlele de vin si cu imprumut de la sotie o razatoare. Pe fata cu rizurile cele mai mici am razuit dopurile si a rezultat o masa cam la fel de de fina ca cea pe care am vazut-o la o prezentare a celor de la sbs. Este adevarat ca trebuie sa te inarmezi si cu putina rabdare, prinzi experienta din mers.

AlinBina scrie:aurelbledea scrie:Faina de pluta, asa cum se numeste nu este altceva decat pluta faramitata marunt. Personal am luat cateva dopuri de la sticlele de vin si cu imprumut de la sotie o razatoare. Pe fata cu rizurile cele mai mici am razuit dopurile si a rezultat o masa cam la fel de de fina ca cea pe care am vazut-o la o prezentare a celor de la sbs. Este adevarat ca trebuie sa te inarmezi si cu putina rabdare, prinzi experienta din mers.
Ceva experienta am si putina rabdare, dar ma gandeam, daca exista alternativa la faina de pluta, adica un material care sa absoarba partea lichida mai mult si mai repede sa si pluteasca. Sau un proces tehnologic in care bila sa fie facuta plutitoare, o smecherie ceva. M-am apucat sa fac bile, inclusiv de citit lucrari de doctorat si masterat in piscicultura cu privire la hranirea si "atractia" pestilor.

AlinBina scrie:aurelbledea scrie:Faina de pluta, asa cum se numeste nu este altceva decat pluta faramitata marunt. Personal am luat cateva dopuri de la sticlele de vin si cu imprumut de la sotie o razatoare. Pe fata cu rizurile cele mai mici am razuit dopurile si a rezultat o masa cam la fel de de fina ca cea pe care am vazut-o la o prezentare a celor de la sbs. Este adevarat ca trebuie sa te inarmezi si cu putina rabdare, prinzi experienta din mers.
Ceva experienta am si putina rabdare, dar ma gandeam, daca exista alternativa la faina de pluta, adica un material care sa absoarba partea lichida mai mult si mai repede sa si pluteasca. Sau un proces tehnologic in care bila sa fie facuta plutitoare, o smecherie ceva. M-am apucat sa fac bile, inclusiv de citit lucrari de doctorat si masterat in piscicultura cu privire la hranirea si "atractia" pestilor.

AlinBina scrie:Sau un proces tehnologic in care bila sa fie facuta plutitoare, o smecherie ceva.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator