[quote="florentiniuga"]Intr-un fel am fost chiar acum pe locul 1. Captura competitiei.
Sincere Felicitari!Mitranescu nu se dezminte!Multumim Florentin!
Moderator: florentiniuga

Clabuc scrie:Clabuc scrie:Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
Am omis ceva, Felicitari Florentin si Lucian pentru cele 4 episoade superbe de la campionatul mondial. Nu stiu cate tari au avut privilegiul sa vada aproape live astfel de filmari.
, il las sa doarma ca a bagat 2000km dintr-o bucata si mai are 1000 pana acasa. Se pregateste pentru Paris-Dakar si vrea sa conduca numai el.

florentiniuga scrie:Clabuc scrie:Clabuc scrie:Un rezultat onorabil, felicitari intregii echipe.
Am omis ceva, Felicitari Florentin si Lucian pentru cele 4 episoade superbe de la campionatul mondial. Nu stiu cate tari au avut privilegiul sa vada aproape live astfel de filmari.
Nici una!
Multumesc pentru felicitari si tin sa fac o corectura, nu am fost de data asta cu Luci, ci cu Florin, cel de-al doilea operator al PV TV. Soferul groazei, abia astept sa ajung acasa. Acum sunt la Budapesta la hotel in buda, il las sa doarma ca a bagat 2000km dintr-o bucata si mai are 1000 pana acasa. Se pregateste pentru Paris-Dakar si vrea sa conduca numai el.
![]()
Luci a fost la Sacalaia cu Victorash la Turneul celor de la rapitor, asa ca o sa aveti ce vedea toata iarna. Filmam din greu. Cred ca urmeaza si o Delta.

Înapoi la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap - Franta 2009
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator