Moderatori: Qnyx, florentiniuga

(gor965-adm vostru)
.
.
StefanMuraru scrie:offtopic - rog un admin sa mute posturile care nu au legatura cu subiectul.
Multumesc

StefanMuraru scrie:pozitionarea standurilor
@ amsterdam - nu ma intereseaza apropourile. NU ai inteles nimic din fimuletul pus de mine. Vad ca intotdeauna 2-3 hai max 4 persoane de aici cauta " contre" (atat timp cat exista scandal - aveti o paine de mancat). Poate Iulian este mai iute la manie, dar eu nu o sa raspund provocarilor.
Multumesc pentru rabdarea avuta pentru citirea postului meu.
Ps: nu astept nimic, nu astept comentarii; nu o sa mai scriu aici decat infomatii despre Mansa 2 CN - Chiroiu 4
...mai ales ca nu fusese nici un atac si discutia era pasnica si generatoare de armonie. Oricum posturile cred ca se mutau daca se continua pe aceeasi linie linistita dar, prin interventia ta, caracteristica pentru 2,3,4,5 hai max 6 membrii GL, nu ai facut decat sa provoci...nicidecum sa fi provocat.StefanMuraru scrie:offtopic - rog un admin sa mute posturile care nu au legatura cu subiectul.Multumesc
... 

florentiniuga scrie:@Amsterdamer & StefanMuraru
Celui care mai continua off topic sau tendentios aici i se vor sterge postarile si i se va limita accesul la aceasta sectiune.

Înapoi la Campionatul National 2010 - Desfasurare si rezultate
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator