Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Bodi scrie:B7 -DAN PETRE - RADU SIMA............................10,2 kg
B8 -GEORGE ALEXANDRU - ***.............12.15 kg
B9 -BOGDAN DRAGAN - MIHAI PRIPON................. 10,4
¿George Alexandru participa singur?
Daca tot te-ai pus sa dai copy/paste, macar informeaza corect si COMPLET. Ceea ce aveti voi intre voi (daca aveti ceva, binenteles) rezolvati-o intre voi, zic eu.
Cu respect,
Bogdan Corbu

Teddy scrie:Bodi scrie:B7 -DAN PETRE - RADU SIMA............................10,2 kg
B8 -GEORGE ALEXANDRU - ***.............12.15 kg
B9 -BOGDAN DRAGAN - MIHAI PRIPON................. 10,4
¿George Alexandru participa singur?
Daca tot te-ai pus sa dai copy/paste, macar informeaza corect si COMPLET. Ceea ce aveti voi intre voi (daca aveti ceva, binenteles) rezolvati-o intre voi, zic eu.
Cu respect,
Bogdan Corbu
Cred ca te bagi in seama degeaba! Nu am nimic cu nimeni, si nu fac discriminari. Asa era, asa am copiat. Sincer nici nu am observat. Voi modifica oricum pentru a nu mai creea si alte polemici. Te rog vezi-ti de treaba si lasa topicul curat pentru ce este important.
De copiat am copiat doar lista cu nume , pentru cantar am sunat arbitrii, ptr ca nimeni nu postase inca nimic. Asta pentru cei care doar stau si urmaresc forumurile...

[/quote]
saryi scrie:copy paste de pe crapmania...post pus la 11.42....tu ai postat la 11.47...si apropo...cand modifici??pt noi forumistii este important sa fim informati corect, asa ca intre infopescari![]()
![]()
![]()
spune-ne te rog de unde ai copiat lista fara cantar, ca s-o vedem si noi in original...![]()

Înapoi la Campionatul national de Pescuit la Crap TAVP - F&H
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator