InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

ajutor

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
9 mesaje • Pagina 1 din 1

ajutor

Mesajde vali003 » 04 Sep 2008, 21:03

In perioada 26-28 sept. va avea loc cupa Canada-USA un concurs pe fluviul St.Lawrence . am nevoie de ceva ajutor din partea voastra . Locurile de pescuit vor fi in marea majoritate in curent cu adincimi de 5-12 m. , pestele este obisnuit cu boilies in gen. de culoare galbena , gust de fructe , scopex . Se prinde bine si la porumb . in trebarea mea este , in cazul in care am sa cad pe un loc in curent , cu ce pot sa nadesc ? stiu ca la cupa mondiala de acum trei ani care sa tinut in acelasi loc , sa nadit cu bulgari in care au pus si cite o piatra pt. a se duce mai repede la fund si a nu fi luat de curent . cum as putea sa aflu adincimea ? in curent cu pluta de marcaj nu prea tine figura , stiu ca par cam aiurea intrebarile , voi nepescuind aici , dar cine mai merge la dunare poate are ceva ideii , locurile semanind . mentionez ca nu prea exista copaci cazuti in apa , fundul apei este pietros cu multe stinci in apa , multumesc anticipat .
vali003
site team
site team

Sus

Sus

Re: ajutor

Mesajde Qnyx » 04 Sep 2008, 21:05

Acolo unde vei pescui tu merge treaba cu ciorapul de dama ancorat de fundul raului.
Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
pescuitmania crapmania pescuitul crap
Qnyx
Master Admin
Master Admin

• Site web
Sus

Mesajde vali003 » 04 Sep 2008, 22:06

si in cazul in care trebuie sa pescuiesc la 60-70 m. de mal ????
vali003
site team
site team

Sus

Mesajde miska » 04 Sep 2008, 23:10

60-70 mt in rau nam mai vaz pe nimeni sa pescuie in rau la distanta aia si in curent :roll:
always think like a fish
miska
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde vali003 » 04 Sep 2008, 23:14

nu e riu ,e fluviu , are o latime de 1-2 km , sint zone unde curentul este mai slab si sint pline de bradis pina la 30-40 m.
vali003
site team
site team

Sus

Mesajde DeltA » 07 Sep 2008, 10:14

harti de navigatie in primul rand,vali...si o sa-ti faci o idee despre configuratia fluviului in zona in care o sa concurezi!!!O alta posibilitate este sa-ti procuri un sonar din acelea care se pun pe lanseta-in Romania este numit ,,rac'',nu cred ca nu gasestiin ,,tara tuturor posibilitatilor'' :wink: -este agatat de capatul liniei,ca pe plumb,lansat,recuperat si apoi reda configuratia fundului apei ca pe un filmulet...pentru nadire ,eu anu asta la Dunare,am amestecat nada [vtre-o 3,4 feluri de porumb...spartura de boiles,boiles,etc] cu lut de pe marginea apei,am facut si guguloaie dar si mici caramizi pe care le-am uscat[mai la umbra ca in soare sau crapat cateva :oops: ]si pe care le-am aruncat in apa[ramin pe loc,adica nu's luate de curent,si elibereaza si nada incet ,pe masura ce lutul este spalat de curent.Sper sa pot posta o poza cu ele, ca e mai elocventa!Sincer te invidieza poti pecui pe o astfel de apa[2 km latimeeee :shock: :shock: ]fir intins in concurs!!
avps oltenita 2
DeltA
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde DeltA » 08 Sep 2008, 19:23

o sa-ti trebuiasca ceva de genul ptimului sonar din stg sus din imagine...
phpSPqrxzPM.jpg
phpSPqrxzPM.jpg (59.26 KiB) Vizualizat de 328 ori
avps oltenita 2
DeltA
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde DeltA » 08 Sep 2008, 19:26

PRIMULUI SONAR[naiba sa o ia de tastatura :evil: ]
avps oltenita 2
DeltA
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde vali003 » 08 Sep 2008, 20:37

multam Delta , am un sonar portabil , dar cea mai tare e chestia cu nada ca o caramida , sper sa ma descurc . multumesc tuturor .
vali003
site team
site team

Sus

Răspunde
9 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Clubul CarpZone