In perioada 26-28 sept. va avea loc cupa Canada-USA un concurs pe fluviul St.Lawrence . am nevoie de ceva ajutor din partea voastra . Locurile de pescuit vor fi in marea majoritate in curent cu adincimi de 5-12 m. , pestele este obisnuit cu boilies in gen. de culoare galbena , gust de fructe , scopex . Se prinde bine si la porumb . in trebarea mea este , in cazul in care am sa cad pe un loc in curent , cu ce pot sa nadesc ? stiu ca la cupa mondiala de acum trei ani care sa tinut in acelasi loc , sa nadit cu bulgari in care au pus si cite o piatra pt. a se duce mai repede la fund si a nu fi luat de curent . cum as putea sa aflu adincimea ? in curent cu pluta de marcaj nu prea tine figura , stiu ca par cam aiurea intrebarile , voi nepescuind aici , dar cine mai merge la dunare poate are ceva ideii , locurile semanind . mentionez ca nu prea exista copaci cazuti in apa , fundul apei este pietros cu multe stinci in apa , multumesc anticipat .
harti de navigatie in primul rand,vali...si o sa-ti faci o idee despre configuratia fluviului in zona in care o sa concurezi!!!O alta posibilitate este sa-ti procuri un sonar din acelea care se pun pe lanseta-in Romania este numit ,,rac'',nu cred ca nu gasestiin ,,tara tuturor posibilitatilor'' -este agatat de capatul liniei,ca pe plumb,lansat,recuperat si apoi reda configuratia fundului apei ca pe un filmulet...pentru nadire ,eu anu asta la Dunare,am amestecat nada [vtre-o 3,4 feluri de porumb...spartura de boiles,boiles,etc] cu lut de pe marginea apei,am facut si guguloaie dar si mici caramizi pe care le-am uscat[mai la umbra ca in soare sau crapat cateva ]si pe care le-am aruncat in apa[ramin pe loc,adica nu's luate de curent,si elibereaza si nada incet ,pe masura ce lutul este spalat de curent.Sper sa pot posta o poza cu ele, ca e mai elocventa!Sincer te invidieza poti pecui pe o astfel de apa[2 km latimeeee ]fir intins in concurs!!