InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

album foto club

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
51 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4

Re: album foto club

Mesajde florentiniuga » 30 Mar 2009, 01:40

Asa se intampla cand transmit in direct, suna telefonul pana la epuizarea bateriei. Saptamana asta o sa fiu nevoit sa-l inchid ca sunt in concurs si nu mai raspund. :D
Asa cum s-a vazut, s-a plantat cu barca la circa 200-250m la buza plaurului si s-a nadit cu 15-20 de boiliesuri la fiecare plantare. S-au folosit numai boiliesuri tari facute de Bogdan iar eu am testat o reteta noua care mi-a dat rezultate in sensul ca tragea la fel ca la ei dar nu avea o relevanta reala intr-o zona unde pestele mananca si la fasole cu carnati. Ideea era sa vad ca elementele "sensibile" din compozitie nu au fost supradozate si implicit nu sunt refuzate.
Acum nu pot sa-mi dau seama daca s-a nadit mult sau putin, deoarece crapii sunt mari in zona aceea si au apetitul pe masura. In total, in 48 de ore s-au aruncat cam 20kg pe 11 lansete.
In ultimele ore (cam tarziu), m-am gandit sa incerc si niste solubile si intr-adevar am avut o trasatura chiar cand ne hotaram sa strangem dar l-am parcat intr-o agatatura. Poate daca incercam de la inceput prindeam mult mai mult dar sigur nu asa de mari.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Sus

Mesajde Adam Mihai » 30 Mar 2009, 18:54

florentiniuga scrie:Asa se intampla cand transmit in direct, suna telefonul pana la epuizarea bateriei. Saptamana asta o sa fiu nevoit sa-l inchid ca sunt in concurs si nu mai raspund. :D
Asa cum s-a vazut, s-a plantat cu barca la circa 200-250m la buza plaurului si s-a nadit cu 15-20 de boiliesuri la fiecare plantare. S-au folosit numai boiliesuri tari facute de Bogdan iar eu am testat o reteta noua care mi-a dat rezultate in sensul ca tragea la fel ca la ei dar nu avea o relevanta reala intr-o zona unde pestele mananca si la fasole cu carnati. Ideea era sa vad ca elementele "sensibile" din compozitie nu au fost supradozate si implicit nu sunt refuzate.
Acum nu pot sa-mi dau seama daca s-a nadit mult sau putin, deoarece crapii sunt mari in zona aceea si au apetitul pe masura. In total, in 48 de ore s-au aruncat cam 20kg pe 11 lansete.
In ultimele ore (cam tarziu), m-am gandit sa incerc si niste solubile si intr-adevar am avut o trasatura chiar cand ne hotaram sa strangem dar l-am parcat intr-o agatatura. Poate daca incercam de la inceput prindeam mult mai mult dar sigur nu asa de mari.

Oricum a-ti avut o partida excelenta si vreau sa va felicit atat pe dumneavoastra cat si pe ceilalti ... Am fost impresionat de capturi ...Sper sa o tineti tot asa !
!!! F!R !NT!NS !!!
Adam Mihai
membru activ
membru activ

• YIM
Sus

Mesajde roby_rpr » 26 Iun 2009, 13:29

SPLENDID ce putem zice doar ca ne lasati fara cuvinte 8-> astept cu nerabdare sa vedem trofeele din 2009 , sunt mandru de voi ca avem un club de asemenea valoare in romania =D> =D> =D> =D> ce mi-as dori sa fac parte din el 8->
roby_rpr
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde florentiniuga » 01 Feb 2010, 15:10

Cu intarziere da iata si cateva din pozele sfarsitului de sezon 2009

DSCF6867.JPG
DSCF6867.JPG (3.04 MiB) Vizualizat de 423 ori
Palmares Carp Zone la final de sezon 2009

DSCF6872.JPG
DSCF6872.JPG (2.77 MiB) Vizualizat de 423 ori
Dan Mitranescu

DSCF6873.JPG
DSCF6873.JPG (2.93 MiB) Vizualizat de 423 ori
Catalin Duta

I-am pus separat doar pe primii doi performeri ai clubului in sezonul trecut. Ei au fost si premiati pentru aceste performante la petrecerea de sfarsit de an. De asemenea au mai primit recunoasterea clubului, Vasile Ivan si Marian Constantin.
Lipsesc din peisaj, din pacate, destule alte cupe ale celor care din cauza vremii nefavorabile la acel moment, nu au putut participa la festivitate sau au venit cu taxiul si nu au putut cara trofeele. Trebuie sa-i mentionez aici pe Vlad Parfene si Radu Iscru, care au avut un an competitional foarte bun.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde jonny_23 » 02 Feb 2010, 00:11

felicitari si nici un podium fara carp zone ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<>< ---<><
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Madalin007 » 02 Feb 2010, 00:38

roby_rpr scrie:SPLENDID ce putem zice doar ca ne lasati fara cuvinte 8-> astept cu nerabdare sa vedem trofeiele din 2009 ,sunt mandru de voi ca avem un club de asemenia valoare in romania =D> =D> =D> =D> ce mias dori sa fac parte din el 8->

Si cine te opreste Roby ;) ????
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Anterior

Răspunde
51 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4

Înapoi la Clubul CarpZone