InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Aveti intrebari? Noi va raspundem.

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
147 mesaje • Pagina 8 din 10 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Aveti intrebari? Noi va raspundem.

Mesajde sdaniel » 24 Oct 2009, 21:49

cristian505ro scrie:
claude scrie:salutare .AS AVEA SI EU O INTREBARE CAND FAC UN PAT DE NADA PE BILE CE EFECT ARE DACA LE COMBIN DE LA MAI MULTE FIRME DIFERITE AROME

Nu prea are,risti sa obtii efectul contrar, adica sa nu mai manance de loc. De regula se merge in aceeasi sesiune de pescuit, in acelasi loc, pe aceleasi boilies, aceeasi aroma. In alta sesiune,in acelasi loc,sau alt loc, poti sa schimbi, sa treci pe altceva, fara sa faci carcalete. Ai sa vezi la care mananca mai bine, asa cum vei descoperi ca sunt boiliesuri la care mananca pe majoritatea baltilor. Daca in balta in care dai nu este obisnuit pe boilies,nu are rost sa te complici.

Atunci cum va explicati ca Tata Nitu pescuiesti pe pat de bile cu arome diferite si seminte ?
C.S GREEN LAKE

Dan Serban
sdaniel
senior
senior

• YIM
Sus

Sus

Mesajde florentiniuga » 24 Oct 2009, 22:01

sdaniel scrie:
cristian505ro scrie:
claude scrie:salutare .AS AVEA SI EU O INTREBARE CAND FAC UN PAT DE NADA PE BILE CE EFECT ARE DACA LE COMBIN DE LA MAI MULTE FIRME DIFERITE AROME

Nu prea are,risti sa obtii efectul contrar, adica sa nu mai manance de loc. De regula se merge in aceeasi sesiune de pescuit, in acelasi loc, pe aceleasi boilies, aceeasi aroma. In alta sesiune,in acelasi loc,sau alt loc, poti sa schimbi, sa treci pe altceva, fara sa faci carcalete. Ai sa vezi la care mananca mai bine, asa cum vei descoperi ca sunt boiliesuri la care mananca pe majoritatea baltilor. Daca in balta in care dai nu este obisnuit pe boilies,nu are rost sa te complici.

Atunci cum va explicati ca Tata Nitu pescuiesti pe pat de bile cu arome diferite si seminte ?

Gasesti dezbatut subiectul in sectiunea despre boiliesuri.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristian505ro » 24 Oct 2009, 22:19

sdaniel scrie:
cristian505ro scrie:
claude scrie:salutare

Intotdeauna pe patul meu de nada sunt prezente cel putin 3-4 feluri de seminte. Insa eu de obicei am aceeasi aroma si in boiliesul de nada si de carlig. Daca esti sigur ca Tata Nitu face asa, atunci sigur asa este, dar nu toate aromele se combina. In boiliesurile pe care mi le produc singur am 2 arome compatibile : S & O si capsuna ; si bineinteles ulei de piper negru. Am facut rost si de niste boiliesuri cu care Tata Nitu a dat acu vreo 2 luni pe Tancabesti si...am ramas interzis. Semanau cu ale mele, dar erau ...alte proportii la componente. Am mai lucrat si eu la ale mele si pe MV2 am dublat capturile fata de sedinta anterioara. Personal sunt de parere ca daca pun cel mult 2 arome compatibile in acelasi boilies e suficient. Restul de atractivitate mai vine din seminte, uleiurile in care stau acestea cand nadesc cu racheta, mixul de pe naditor sau din bulgarii de catapulta. Personal am 3-5 uleiuri fara de care nu plec la pescuit de crap.
Revenind la Tata Nitu, care acum este antrenorul echipei Greciei la CM, toata stima, este un nume de marca in carpfishingul romanesc si mondial!
Cristian Bebesel
Carp Zone
www.ropescar.com
cristian505ro
carpZone team
carpZone team

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristian505ro » 24 Oct 2009, 22:26

Gasesti dezbatut subiectul in sectiunea despre boiliesuri.[/quote]

Scuze Florentin,cel putin din partea mea. Cred ca discutia noastra a fost un pic offtopic. M-am avantat in explicatii cu ce am invatat de la tine.
Cristian Bebesel
Carp Zone
www.ropescar.com
cristian505ro
carpZone team
carpZone team

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 24 Oct 2009, 23:10

cristian505ro scrie:Gasesti dezbatut subiectul in sectiunea despre boiliesuri.

Scuze Florentin,cel putin din partea mea. Cred ca discutia noastra a fost un pic offtopic. M-am avantat in explicatii cu ce am invatat de la tine.[/quote]
Nu e off-topic dar subiectul exista si l-am indrumat sa-l citeasca mai amanuntit dezbatut acolo.
De altfel nu avem aceeasi parere in privinta asta. Cel mai bun exemplu de "simbioza" intre nade diferite este modul in care pescuiesc acum baietii in Franta. Spartura de 1016 cu mamaliga si porumb. Cine ar fi crezut vreodata? :))

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristian505ro » 24 Oct 2009, 23:27

florentiniuga scrie:
cristian505ro scrie:Gasesti dezbatut subiectul in sectiunea despre boiliesuri.

De altfel nu avem aceeasi parere in privinta asta. Cel mai bun exemplu de "simbioza" intre nade diferite este modul in care pescuiesc acum baietii in Franta. Spartura de 1016 cu mamaliga si porumb. Cine ar fi crezut vreodata? :))

E buna treaba! Eu o folosesc in mod curent, dar cu mix in loc de mamaliga,poate din comoditate, dar stie Mitranescu ce si cum o face...iar la tonele de mix,boilies,seminte si uleiuri din L'Uby la ora asta, poate mamaliga sa faca marea diferenta pe care o asteptam pana maine la pranz, sa dea Domnu"!
Cristian Bebesel
Carp Zone
www.ropescar.com
cristian505ro
carpZone team
carpZone team

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristi_m66 » 17 Mai 2010, 23:46

Domnule Iuga,cum pot sa-mi pun o poza la avatar k m-am saturat sa caut?
cristi_m66
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde florentiniuga » 17 Mai 2010, 23:58

cristi_m66 scrie:Domnule Iuga,cum pot sa-mi pun o poza la avatar k m-am saturat sa caut?

Click sus la Panoul utilizatorului --> Profil --> Modificare avatar
Ai grija sa respecti dimensiunea maxima admisa de 150x150 px.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Sebastian » 18 Mai 2010, 14:03

mai incerc odata.domnule iuga,cu arhiva...ce se aude ,se mai poate ,in special emisiunile din delta :-S =P~ .mai are rost sa asteptam sau...mergem pe alte cai pt a obtine filmarile.as fi foarte trist si dezamagit sa aflu ca nu se mai poate face nimic .sper ca nu s au pierdut.multumesc anticipat.ps.poate anul acesta mai faceti..... o:-) prin delta.
Sebastian
site team
site team

• YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 18 Mai 2010, 22:50

sebastian scrie:mai incerc odata.domnule iuga,cu arhiva...ce se aude ,se mai poate ,in special emisiunile din delta :-S =P~ .mai are rost sa asteptam sau...mergem pe alte cai pt a obtine filmarile.as fi foarte trist si dezamagit sa aflu ca nu se mai poate face nimic .sper ca nu s au pierdut.multumesc anticipat.ps.poate anul acesta mai faceti..... o:-) prin delta.

Ceea ce-mi cereti nu-mi sta in putinta acum. Munca de captura de pe casete si conversie este enorma. Sunt peste 400 de emisiuni, care mi-ar lua cel putin un an de munca zilnica. Am in schimb un alt plan care va va satisface si aceasta cerinta mult mai bine. Toate la timpul lor.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Sebastian » 19 Mai 2010, 07:26

florentiniuga scrie:
sebastian scrie:mai incerc odata.domnule iuga,cu arhiva...ce se aude ,se mai poate ,in special emisiunile din delta :-S =P~ .mai are rost sa asteptam sau...mergem pe alte cai pt a obtine filmarile.as fi foarte trist si dezamagit sa aflu ca nu se mai poate face nimic .sper ca nu s au pierdut.multumesc anticipat.ps.poate anul acesta mai faceti..... o:-) prin delta.

Ceea ce-mi cereti nu-mi sta in putinta acum. Munca de captura de pe casete si conversie este enorma. Sunt peste 400 de emisiuni, care mi-ar lua cel putin un an de munca zilnica. Am in schimb un alt plan care va va satisface si aceasta cerinta mult mai bine. Toate la timpul lor.

atunci nu imi ramine sa zic decit-FORTZA PLANUL SATISFACATOR. ;;) **==
Sebastian
site team
site team

• YIM
Sus

Mesajde stefan_kwr » 19 Mai 2010, 09:38

Domnule Florentin Iuga, urmaresc zilnic pv-tv-online, pentru ca nu prind acest post la tv, dar la majoritatea emisiunilor este decalat sunetul fata de imagine.
Intrebarea mea este daca se poate face ceva in acest caz???
Va multumesc!!!
- Vai, dragă, ce a slăbit soţul tău!
- De la pescuit i se trage.
- Nu ştiam, pescuitul slăbeşte?
- Păi mănîncă ce prinde…C&R oare???
stefan_kwr
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 19 Mai 2010, 16:29

stefan_kwr scrie:Domnule Florentin Iuga, urmaresc zilnic pv-tv-online, pentru ca nu prind acest post la tv, dar la majoritatea emisiunilor este decalat sunetul fata de imagine.
Intrebarea mea este daca se poate face ceva in acest caz???
Va multumesc!!!

Sincer, nu-mi mai pot permite o alta investitie dar in principiu s-ar rezolva problema cu un pc dotat ca pentru gameri, cu 8Gb ram, un procesor quad si o super placa grafica.
Poate in viitor sau cine stie, daca gasesc sponsori sau un barter pentru asa ceva.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cristi_m66 » 19 Mai 2010, 23:40

Domnule Iuga,cum pot sa-mi pun o poza la avatar k m-am saturat sa caut?
Click sus la Panoul utilizatorului --> Profil --> Modificare avatar
Ai grija sa respecti dimensiunea maxima admisa de 150x150 px.[/quote]
Am reusit,multzumesc.
cristi_m66
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde vioril » 15 Sep 2010, 11:52

Salutare Domnule Iuga ,

Sincer as dori a ma inscrie in clubul CARP ZONE , de aceea va rog a-mi comunica pasii pe care ar trebui sai urmez pentru a putea deveni menbru .

Cordial
CS CARP ZONE
vice-campion national 2011
vioril
carpZone team
carpZone team

• YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Răspunde
147 mesaje • Pagina 8 din 10 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10

Înapoi la Clubul CarpZone