InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Aveti intrebari? Noi va raspundem.

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
149 mesaje • Pagina 10 din 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Re: Aveti intrebari? Noi va raspundem.

Mesajde florentiniuga » 09 Noi 2010, 00:35

@Vioril
Tinuta ta ne ajuta, chiar e recomandata. Tine la distanta cior(di)tanii si mârl(an)itele. :))

@tibi_m
Stai sa vezi ce surpriza ne rezerva Maxx pentru concursul asta. Urmareste echipele. ;)
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Sus

Mesajde Alexandru Mihai » 09 Noi 2010, 07:47

tibi_m scrie:pe Maxx il intrebam si eu daca merge. Dupa experienta concursului anterior de pe moara, cand a fost intre Matty si Mitranescu, acum ar trebui sa rupa balta :)

O sa vedem ce o sa fie, nu stiu daca merg, deocamdata sunt pe lista unui lot...clar il rup in doua ...pe genunchi...
---<>< ---<>< ---<><
CS CARP ZONE
Alexandru Mihai
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde tibi_m » 10 Noi 2010, 09:18

florentiniuga scrie:
@tibi_m
Stai sa vezi ce surpriza ne rezerva Maxx pentru concursul asta. Urmareste echipele. ;)

O sa il urmaresc de la fata locului, cu implicare directa :)
tibi_m
Veteran
Veteran

Sus

Mesajde scorpio1990 » 11 Ian 2011, 23:16

buna ziua cam ce conditii ar trebui sa indeplinimik ca sa ne putem inscrie in cublul dumneavoastra?multumesc

scorpio1990
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde florentiniuga » 12 Ian 2011, 00:28

scorpio1990 scrie:buna ziua cam ce conditii ar trebui sa indeplinimik ca sa ne putem inscrie in cublul dumneavoastra?multumesc

Am mai scris-o de cateva ori deci repet: in primul rand sa aveti recomandarea unui alt membru al clubului, sa aveti posibilitatea si disponibilitatea de a participa la cel putin doua competitii majore pe an, sa nu fiti pe vreo lista neagra in postura de braconier, sa nu fiti acuzat de vreo ilegalitate in concursurile la care ati mai participat sau sa nu fi fost exclus in mod statutar din alt club ori asociatie de pescuit si sa nu aveti vreun conflict insurmontabil cu un alt membru al clubului. Mai ramane obligatia tacita de a participa, in limita posibilitatilor, la alte activitati ale clubului (antrenamente de casting, concursul intern individual al clubului, sedinte, activitati de socializare, fotbal, etc.)
Nu se percepe nicio taxa.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde macovei » 13 Ian 2011, 19:41

ce inseamna aderarea la clubu crap zone

macovei
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde jonny_23 » 13 Ian 2011, 22:02

florentiniuga scrie:
scorpio1990 scrie:buna ziua cam ce conditii ar trebui sa indeplinimik ca sa ne putem inscrie in cublul dumneavoastra?multumesc

Am mai scris-o de cateva ori deci repet: in primul rand sa aveti recomandarea unui alt membru al clubului, sa aveti posibilitatea si disponibilitatea de a participa la cel putin doua competitii majore pe an, sa nu fiti pe vreo lista neagra in postura de braconier, sa nu fiti acuzat de vreo ilegalitate in concursurile la care ati mai participat sau sa nu fi fost exclus in mod statutar din alt club ori asociatie de pescuit si sa nu aveti vreun conflict insurmontabil cu un alt membru al clubului. Mai ramane obligatia tacita de a participa, in limita posibilitatilor, la alte activitati ale clubului (antrenamente de casting, concursul intern individual al clubului, sedinte, activitati de socializare, fotbal, etc.)
Nu se percepe nicio taxa.

macovei daca citeai putin mai sus intelegeai care e treaba....citeste ce a scris florentin si te lamuresti sigur :-B
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Doriano » 10 Sep 2011, 16:25

As dori sa ma alatur si eu clubului, daca se poate. Promit ca o sa fiu baiat cuminte o:-).
"Semper Fidelis"-> CML-DC
Doriano
utilizator
utilizator

• YIM
Sus

Mesajde Alexandru Mihai » 03 Oct 2011, 09:47

Doriano scrie:As dori sa ma alatur si eu clubului, daca se poate. Promit ca o sa fiu baiat cuminte o:-).

Salut,

Iti multumim pentru interesul acordat Clubul Carp Zone dar pentru moment nu se mai fac aderari.In clipa in care se vor face aderari o sa te anuntam.
CS CARP ZONE
Alexandru Mihai
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde AL3cs2110 » 05 Ian 2012, 18:32

Va salut, v-ati gandit ca in cadrul clubului sa faceti si o divizie de tineret? Cred ca ar fi amatori la un U21-U22 sa zicem
Imagine

AL3cs2110
utilizator
utilizator

• YIM
Sus

Mesajde Alexandru Mihai » 08 Ian 2012, 20:05

Salut Alex, pentru moment preferam sa ramanem in aceasta formula, te rog sa imi dai un mesaj privat cu datele tale si am sa te contactez in momentul in care o sa ne marim numarul de sportivi in cadrul clubului.
CS CARP ZONE
Alexandru Mihai
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde William Joyce » 21 Ian 2012, 17:44

Salutare,

Va urmaresc de mult si imi doresc sa fac parte din acest club; nu am mai fost inscris in nici un club pana acum si voi imi pareti cel mai serios club de care am auzit si pe care l-am urmarit cel mai mult
Sunt incepator si imi doresc sa invat cat mai multe din tainele pescuitului la crap...

Daca mai aveti locuri libere in CarpZone imi va face o nespus de mare placere sa fac parte din acest club...

Fir intins si fum in frane...

William Joyce
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde Jamaykanu » 14 Apr 2012, 15:48

Se mai poate spera la un loc in clubul CrapZone,daca da as fi interesat mai ales ca am ce si de unde sa invat si asta conteaza.

Jamaykanu
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde jonny_23 » 14 Apr 2012, 19:31

cred ca mai bine ar trebui sa va prezentati in acest topic cu adevaratele nume nu sub tutela useru-lui.apoi puteti face o scurta descrie despre voi unde sunteti si unde ati vrea sa ajunge-ti....posibilitate de participare la concursuri etc si noi cu siguranta vom citi si vom tine cont de aceste lucruri
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Anterior

Răspunde
149 mesaje • Pagina 10 din 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Înapoi la Clubul CarpZone