Tinuta ta ne ajuta, chiar e recomandata. Tine la distanta cior(di)tanii si mârl(an)itele.
@tibi_m
Stai sa vezi ce surpriza ne rezerva Maxx pentru concursul asta. Urmareste echipele.

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

tibi_m scrie:pe Maxx il intrebam si eu daca merge. Dupa experienta concursului anterior de pe moara, cand a fost intre Matty si Mitranescu, acum ar trebui sa rupa balta

florentiniuga scrie:
@tibi_m
Stai sa vezi ce surpriza ne rezerva Maxx pentru concursul asta. Urmareste echipele.

scorpio1990 scrie:buna ziua cam ce conditii ar trebui sa indeplinimik ca sa ne putem inscrie in cublul dumneavoastra?multumesc

florentiniuga scrie:scorpio1990 scrie:buna ziua cam ce conditii ar trebui sa indeplinimik ca sa ne putem inscrie in cublul dumneavoastra?multumesc
Am mai scris-o de cateva ori deci repet: in primul rand sa aveti recomandarea unui alt membru al clubului, sa aveti posibilitatea si disponibilitatea de a participa la cel putin doua competitii majore pe an, sa nu fiti pe vreo lista neagra in postura de braconier, sa nu fiti acuzat de vreo ilegalitate in concursurile la care ati mai participat sau sa nu fi fost exclus in mod statutar din alt club ori asociatie de pescuit si sa nu aveti vreun conflict insurmontabil cu un alt membru al clubului. Mai ramane obligatia tacita de a participa, in limita posibilitatilor, la alte activitati ale clubului (antrenamente de casting, concursul intern individual al clubului, sedinte, activitati de socializare, fotbal, etc.)
Nu se percepe nicio taxa.

.
Doriano scrie:As dori sa ma alatur si eu clubului, daca se poate. Promit ca o sa fiu baiat cuminte.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator