Moderatori: Qnyx, florentiniuga

eugen scrie:Cu tot respectul as dori si eu , daca aveti posibilitatea, o imagine cu montura pentru sheffield(match), pentru ca, fiind incepator, din explicatii nu prea "vad" ordinea asa cum trebuie la cele care concureaza.

cris71tian72 scrie:buna ziua tuturor.ma numesc sauca cristian am 37 ani locuiesc in saveni -botosani .imi place sa cred ca sint pescar de crap.anul trecut am inceput sa pescuiesc la boilesuri cu succes pot spune. incurajat de acest lucru anul acesta am incercat sa-mi fac singur bilele dar nu am reusit.pasta se lipea pe masa de rulat iar bilele se desfaceau din mijloc.reteta incercata este urmatoarea; 500gr gris 40gr praf de frisca 30gr lapte praf 50gr faina orz 1lingura amidon alimentar 100gr faina de porumb am amestecat toate prafurile ,am pus o cutie de porumb in lapte in mixer am facuto pasta ,peste care am turnat cls o aroma de porumb si lapte de porumb. amestecand prafurile cu partea lichida am obtinut o pasta care cu toate eforturile mele nu se rula cum trebuie .va rog daca poate sa-mi spuna cineva unde am gresit.cum pot obtine un boiles solubil cu aroma de porumb. va multumesc anticipat.

deac istvan scrie:care ar fi presiunea ideala a aerului pentru pescuit

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator