InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Aveti intrebari? Noi va raspundem.

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
147 mesaje • Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Aveti intrebari? Noi va raspundem.

Mesajde florentiniuga » 23 Feb 2008, 14:40

Un topic pentru userii forumului care doresc sa ne puna intrebari. Daca stim, va raspundem.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Sus

Re: Aveti intrebari? Noi va raspundem.

Mesajde roby » 02 Mar 2008, 01:41

Nu va suparatzi domnule Florentin Iuga, cum as putea sa postez poze pe forum??
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
roby
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde Qnyx » 02 Mar 2008, 15:07

In primul rand citeste AICI si AICI. Daca ai folosit sau nu redimensionarea imaginilor si esti gata sa postezi pozele, in momentul cand deschizi un nou topic jos ai optiunea "Atasamente". Este suficient sa citesti si vei intelege. Acest forum a fost facut cat se poate de inteligibil si in limba romana ca si cea mai neinitiata persoana in ale computerelor sa se descurce. Este suficient sa cauti ca vei gasi.

O zi buna !
Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
pescuitmania crapmania pescuitul crap
Qnyx
Master Admin
Master Admin

• Site web
Sus

Mesajde eugen » 10 Mar 2008, 14:42

Cu tot respectul as dori si eu , daca aveti posibilitatea, o imagine cu montura pentru sheffield(match), pentru ca, fiind incepator, din explicatii nu prea "vad" ordinea asa cum trebuie la cele care concureaza.

eugen
senior
senior

Sus

Mesajde cris71tian72 » 10 Apr 2008, 19:10

buna ziua tuturor.ma numesc sauca cristian am 37 ani locuiesc in saveni -botosani .imi place sa cred ca sint pescar de crap.anul trecut am inceput sa pescuiesc la boilesuri cu succes pot spune. incurajat de acest lucru anul acesta am incercat sa-mi fac singur bilele dar nu am reusit.pasta se lipea pe masa de rulat iar bilele se desfaceau din mijloc.reteta incercata este urmatoarea; 500gr gris 40gr praf de frisca 30gr lapte praf 50gr faina orz 1lingura amidon alimentar 100gr faina de porumb am amestecat toate prafurile ,am pus o cutie de porumb in lapte in mixer am facuto pasta ,peste care am turnat cls o aroma de porumb si lapte de porumb. amestecand prafurile cu partea lichida am obtinut o pasta care cu toate eforturile mele nu se rula cum trebuie .va rog daca poate sa-mi spuna cineva unde am gresit.cum pot obtine un boiles solubil cu aroma de porumb. va multumesc anticipat.
cris71tian72
senior
senior

Sus

Mesajde florentiniuga » 14 Apr 2008, 21:03

eugen scrie:Cu tot respectul as dori si eu , daca aveti posibilitatea, o imagine cu montura pentru sheffield(match), pentru ca, fiind incepator, din explicatii nu prea "vad" ordinea asa cum trebuie la cele care concureaza.

Intreaba te rog pe topicul pescuitului la stationar. Ei folosesc cel mai des sheffieldul. Noi ... mai mult lansetele de competitie la crap. :D

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 14 Apr 2008, 21:35

cris71tian72 scrie:buna ziua tuturor.ma numesc sauca cristian am 37 ani locuiesc in saveni -botosani .imi place sa cred ca sint pescar de crap.anul trecut am inceput sa pescuiesc la boilesuri cu succes pot spune. incurajat de acest lucru anul acesta am incercat sa-mi fac singur bilele dar nu am reusit.pasta se lipea pe masa de rulat iar bilele se desfaceau din mijloc.reteta incercata este urmatoarea; 500gr gris 40gr praf de frisca 30gr lapte praf 50gr faina orz 1lingura amidon alimentar 100gr faina de porumb am amestecat toate prafurile ,am pus o cutie de porumb in lapte in mixer am facuto pasta ,peste care am turnat cls o aroma de porumb si lapte de porumb. amestecand prafurile cu partea lichida am obtinut o pasta care cu toate eforturile mele nu se rula cum trebuie .va rog daca poate sa-mi spuna cineva unde am gresit.cum pot obtine un boiles solubil cu aroma de porumb. va multumesc anticipat.

Renunta la praful de frisca daca pui lapte praf si invers (eu as renunta la amandoua). Renunta la amidon daca folosesti lapte de porumb. In loc de faina de orz, e mai buna faina de orez. Nu forta mixul cu boabe din conserva, nu e nevoie daca pui faina de porumb. Adauga seminte mici pentru pasarele (pot fi si macinate dar cu granulatie mai mare). Laptele de porumb dilueaza-l in proportie de maxim 50% dar iti recomand sa incerci pentru inceput sa lucrezi cu el nediluat. Adauga si o ligura cu proteina lactica pe care o poti gasi la magazinele cu haleala pentru musculosi :D la diferite preturi si ambalaje. Eu folosesc extractul de zer cu 80% proteina. Pastreaza putin mix si adauga peste coca, pana cand se leaga bine, ca plastelina si nu se mai lipeste de mana. Lasa la rece 30min. Ai grija ca diametrul carnatului sa nu fie mai mare decat diametrul inscris pe masa de rulat. Aceasta este cauza pentru care bilele se desfac la mijloc la rulare. Daca folosesti masa de 20, foloseste o palnie cu diametrul de 19 si vor iesi perfecte. Daca nu ai alta palnie si actuala e deja taiata la 20, mai ruleaza putin cu mana pe masa carnatul ca sa se subtieze sau trage putin mai repede pistolul cand iese carnatul, ca sa nu se ingroase mai mult decat diametrul palniei.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde silurius » 15 Apr 2008, 13:27

Am de vanzare un rod pod,cum fac sa-l postez la rubrica Vanzari ? Va rog sa ma ajutati.Multumesc mult
silurius
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde Qnyx » 15 Apr 2008, 14:14

Pai daca ai reusit sa postezi aici, nu inteleg cum de nu ai reusit acolo.

Dai click AICI si selectezi optiunea "Topic Nou". Pui titlu, scrii mesaju si.............o zi buna !
Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
pescuitmania crapmania pescuitul crap
Qnyx
Master Admin
Master Admin

• Site web
Sus

Mesajde silurius » 15 Apr 2008, 15:03

:idea: Am inteles unde greseam, mutumesc mult pt ajutor.
silurius
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde deac istvan » 30 Apr 2008, 17:24

domnul iuga unde putem pe internet sa aflam presiunea aerului

deac istvan
junior
junior

Sus

Mesajde gor965 » 30 Apr 2008, 21:12

Intra aici si alege o statie meteo (cea mai apropiata ) din zona ta ! Iti vor fi afisate date exacte ,printre care si presiunea aerului in milibari !
http://www.inmh.ro/
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
Imagine
gor965
Site Admin
Site Admin

Sus

Mesajde deac istvan » 06 Mai 2008, 19:11

care ar fi presiunea ideala a aerului pentru pescuit

deac istvan
junior
junior

Sus

Mesajde florentiniuga » 06 Mai 2008, 19:46

deac istvan scrie:care ar fi presiunea ideala a aerului pentru pescuit

Cea constanta. Si daca e mai scazuta e si mai bine. Din pacate, presiunea in scadere sugereaza apropierea unui front atmosferic depresionar, adica in cel mai fericit caz niste nori si nu ramane prea mult constanta.

Imagine
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Margescu Romeo » 06 Mai 2008, 22:14

De ce nu avem si noi un topic care sa memoreze zilele de nastere ale utilizatorilor ?Si cand e ziua cuiva sa apara ceva frumos. :oops: Apropo , maine e ziua mea :oops:
Margescu Romeo
senior
senior

Sus

Următorul

Răspunde
147 mesaje • Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Înapoi la Clubul CarpZone