InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

CAUT COECHIPIER CARPZONIST PT. 2009!!

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
31 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

CAUT COECHIPIER CARPZONIST PT. 2009!!

Mesajde Madalin007 » 18 Noi 2008, 21:52

Salutare,ma adresez doar pescarilor care fac parte din clubul CS CARPZONE care nu au echipa pt. anul competitional ce urmeaza si sunt in cautare de partener de concurs sa posteze aici!
Detin in proportie de 80 % echipament ........restul de 20% se va procura in iarna aceasta! :D
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Sus

Re: CAUT COECHIPIER CARPZONIST PT. 2009!!

Mesajde validanik » 18 Noi 2008, 22:16

atunci intra pe forumul numai pt membri carpzone si intreaba acolo :P
CS GREEN LAKE
validanik
senior
senior

Sus

Mesajde george-alexandru » 18 Noi 2008, 22:29

este bine si aici pt ca pana la inceperea sezonului 2009 mai intra noi membri si poate unul dintre ei va intra special pt a fi partenerul lui MDI spaima sticlelor de vin :D
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine
george-alexandru
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde Trofim Cristian » 18 Noi 2008, 22:33

tare faza cu sticlele de vin...asta nu o stiam :-$
C.S Green Lake
Trofim Cristian
senior
senior

• YIM
Sus

Mesajde gor965 » 18 Noi 2008, 22:46

george-alexandru scrie:este bine si aici pt ca pana la inceperea sezonului 2009 mai intra noi membri si poate unul dintre ei va intra special pt a fi partenerul lui MDI spaima sticlelor de vin :D

Ce fel de vin ? :) Daca vorbim de Cabernet Sauvignon din 1995 de Dealul Mare ...vreau sa intru si eu la voi in club ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
Imagine
gor965
Site Admin
Site Admin

Sus

Mesajde Madalin007 » 19 Noi 2008, 20:07

Ce fel de vin ? Daca vorbim de Cabernet Sauvignon din 1995 de Dealul Mare ...vreau sa intru si eu la voi in club !

Dl. Gor 965, sunteti off topic..............si daca nu ati inteles m-am adresat doar CRAPZONISTILOR............... :-$
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde iulian petre » 20 Noi 2008, 11:48

MDI scrie:Salutare,ma adresez doar pescarilor care fac parte din clubul CS CARPZONE care nu au echipa pt. anul competitional ce urmeaza si sunt in cautare de partener de concurs sa posteze aici!
Detin in proportie de 80 % echipament ........restul de 20% se va procura in iarna aceasta! :D

===========

esti muscator de perna sau de ceafa? :-/ .....sa stim ce "partener" vrei =))
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 20 Noi 2008, 18:38

acum fara misto eu cred ca nu ai pus anuntul bine....trebuia sa spui si ce vrei de la anul competitional 2009......daca esti unul "maniac" sa mergi la tot ce misca,....daca ti-ai propus 3 concursuri...X,Y,Z..., daca ti-ai propus sa mergi la calificari.....etc......CA sa stie omul daca e pe aceeas lungime de unda cu tine...

- oricum daca ai partener din afara clubului si te intelegi bine care e problema?....intra si el .....noi incercam sa facem cat mai multe echipe bune si "sudate"ca din experienta mea mica :-? degeaba sunt 2 pescari buni in echipa daca nu sunt pe aceeas "unda"....tu crezi intr-o echipa de fotbal numai formata din vedete atacanti?...eu mi-am luat postul in primire de "minciogar-runner cum m-au catalogat unii -prieteni buni- " si asta pt. a echilibra echipa si atata timp cat echipa merge bine nu conteaza cine ce face ;) ......DAR eu cand dorm ,dorm linistit ca "postul" e lasat pe maini bune si GEORGE la fel doarme fara grija ca stie ca totul e ok....pana nu exista sentimentul ala de incredere intre coechipieri nu prea faci "treaba"

ps. e doar o parere personala si fiti fara grija ca ce fac eu face si GEORGE si viceversa dar fiecare stie ce are de facut si lasam orgoliile cand e vorba de binele echipei......eu spre rusinea mea mi-am dat seama mai tarziu ~x( dar m-am indreptat si sunt sigur ca o sa facem o ECHIPA DE CAMPIONI ...adio era SENZORULUI... :)) ....singura diferenta este ca noi nu avem bani ca sa putem sa ne aratam toata valoarea si incercam sa facem din "c***t bici" si asta ne costa :(( ~x(
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde gor965 » 20 Noi 2008, 18:49

MDI scrie:Ce fel de vin ? Daca vorbim de Cabernet Sauvignon din 1995 de Dealul Mare ...vreau sa intru si eu la voi in club !

Dl. Gor 965, sunteti off topic..............si daca nu ati inteles m-am adresat doar CRAPZONISTILOR............... :-$

Cum DL. sunt Off Topic ? Avand in vedere aria de selectie ,trebuia sa postezi in alta parte ...asa in schimb ,am luat de bun (si-am si citat) ce a spus George...prin absurd ,as putea devenii viitor membru ...conditiile clubului le cunosc ,conditia mea am facut-o cunosuta ! :D
P.S Daca tii neaparat sa-mi scurtezi din lungul nasului ,ptr. o gluma in miez de iarna , sa sti ca la capitolul asta sunt "aproape ruda" cu Pinochio ! :))
Sa ai sanatate si mult fir intins in 2009 !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
Imagine
gor965
Site Admin
Site Admin

Sus

Mesajde Madalin007 » 20 Noi 2008, 20:23

iulian petre scrie:acum fara misto eu cred ca nu ai pus anuntul bine....trebuia sa spui si ce vrei de la anul competitional 2009......daca esti unul "maniac" sa mergi la tot ce misca,....daca ti-ai propus 3 concursuri...X,Y,Z..., daca ti-ai propus sa mergi la calificari.....etc......CA sa stie omul daca e pe aceeas lungime de unda cu tine...

- oricum daca ai partener din afara clubului si te intelegi bine care e problema?....intra si el .....noi incercam sa facem cat mai multe echipe bune si "sudate"ca din experienta mea mica :-? degeaba sunt 2 pescari buni in echipa daca nu sunt pe aceeas "unda"....tu crezi intr-o echipa de fotbal numai formata din vedete atacanti?...eu mi-am luat postul in primire de "minciogar-runner cum m-au catalogat unii -prieteni buni- " si asta pt. a echilibra echipa si atata timp cat echipa merge bine nu conteaza cine ce face ;) ......DAR eu cand dorm ,dorm linistit ca "postul" e lasat pe maini bune si GEORGE la fel doarme fara grija ca stie ca totul e ok....pana nu exista sentimentul ala de incredere intre coechipieri nu prea faci "treaba"

ps. e doar o parere personala si fiti fara grija ca ce fac eu face si GEORGE si viceversa dar fiecare stie ce are de facut si lasam orgoliile cand e vorba de binele echipei......eu spre rusinea mea mi-am dat seama mai tarziu ~x( dar m-am indreptat si sunt sigur ca o sa facem o ECHIPA DE CAMPIONI ...adio era SENZORULUI... :)) ....singura diferenta este ca noi nu avem bani ca sa putem sa ne aratam toata valoarea si incercam sa facem din "c***t bici" si asta ne costa :(( ~x(

Iuliane,cine vrea mai multe detalii imi poate cere pe MP ....................sunt in tratative cu cineva si sper sa iasa bine la final!
Oricum o sa aveti viata grea tu cu Georgica :D
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Madalin007 » 20 Noi 2008, 20:29

gor965 scrie:
MDI scrie:Ce fel de vin ? Daca vorbim de Cabernet Sauvignon din 1995 de Dealul Mare ...vreau sa intru si eu la voi in club !

Cum DL. sunt Off Topic ? Avand in vedere aria de selectie ,trebuia sa postezi in alta parte ...asa in schimb ,am luat de bun (si-am si citat) ce a spus George...prin absurd ,as putea devenii viitor membru ...conditiile clubului le cunosc ,conditia mea am facut-o cunosuta ! :D
P.S Daca tii neaparat sa-mi scurtezi din lungul nasului ,ptr. o gluma in miez de iarna , sa sti ca la capitolul asta sunt "aproape ruda" cu Pinochio ! :))
Sa ai sanatate si mult fir intins in 2009 !

Te-ai scos cu ultimul rand ca iar mi se aprinsesera beculetzele! ;)
Fir intins si tie! :D
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde iulian petre » 21 Noi 2008, 00:50

Oricum o sa aveti viata grea tu cu Georgica

========

stai linistit ca o sa avem viata usoara.....la anul DOAR 3 concursuri mai importante si ATAT....de calificari inca mai discutam dar sanse de participare sunt de 30%.....dar il las pe GEORGE sa decida ..!
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde Madalin007 » 21 Noi 2008, 20:43

iulian petre scrie:Oricum o sa aveti viata grea tu cu Georgica

========

stai linistit ca o sa avem viata usoara.....la anul DOAR 3 concursuri mai importante si ATAT....de calificari inca mai discutam dar sanse de participare sunt de 30%.....dar il las pe GEORGE sa decida ..!

Abia astept sa inceapa anul competitional ;) ...........dar mai ales CUPA CUPELOR HOBAIA!!! ;)
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde jonny_23 » 21 Noi 2008, 23:51

mare grija ....georgica....si tu iulica....ca la anu.....vin astia mai tineri din urma...mos craciuneilor :)) :)) :)) :)) va ajunge asa sezon trait din plin...

ps:madaline.......
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde validanik » 22 Noi 2008, 13:08

mai au de invatat astia tineri de la cei batrani jonny :D
CS GREEN LAKE
validanik
senior
senior

Sus

Următorul

Răspunde
31 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3

Înapoi la Clubul CarpZone