InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

INVITATIE - CARP ZONE PETRECE !

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Subiect închis
19 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: INVITATIE - CARP ZONE PETRECE !

Mesajde gogu steriade » 20 Dec 2009, 01:29

sa nu zica lumea ca sunt io offtopic io am propus un premiu sau cadoo ...restu ,aia care e cu banu sa faca pa Mos Craciun ! <:-P
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Sus

Sus

Mesajde iulian petre » 20 Dec 2009, 02:05

bag de seama ca era sa raman fara premiu =)) cred ca tizul meu a uitat ca exista un singur maestru emerit in manuirea minciogului :D

Ca sa nu raman dator ca asa e frumos sa vin si eu cu un cadou, atunci eu o sa aduc o duzina de manusi ca sa va mai protejati palmele :D
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde IULIAN C » 20 Dec 2009, 02:17

iulian petre scrie:bag de seama ca era sa raman fara premiu =)) cred ca tizul meu a uitat ca exista un singur maestru emerit in manuirea minciogului :D

Ca sa nu raman dator ca asa e frumos sa vin si eu cu un cadou atunci eu o sa aduc o duzina de manusi ca sa va mai protejati palmele :D

Tizule,ne-am cam ciondanit noi,m-ai facut platicar....etc...insa eu nu pot sa tin ura si...peste toate nu pot sa uit ajutorul tau NICIODATA!
Si ca sa fiu in ton cu tine,poate ai uitat si tu ca eu niciodata nu am facut misto de tine pe tema "minciogarului"...si nici altfel,nu am facut misto sau glume pe seama ta!!!
Pt ca am totusi atat recunostinta pt oamenii care sunt oameni,bun simt,zic eu uitand de modestie,cat mai ales capacitatea de a aprecia cat de cat cine si cum e!
Daca tu te consideri minciogar si atat...tu stii si e treaba ta! e de altii...atribuita aceasta "calitate" eu nu am nici o vina!
Nu vreau sa ma bag peste tine...daca e meritul tau acel minciog...al tau sa fie!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine
IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde florentiniuga » 20 Dec 2009, 14:37

@Iulian x 2
Era doar o simpla invitatie, motiv de voiebuna si distractie. Nu era locul de polemici mai vechi sau mai noi.

Topic inchis.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Anterior

Subiect închis
19 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Înapoi la Clubul CarpZone