Cu ocazia zilei tale de nastere in care mai adaugi un "crap" in "balta" vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun, un sincer si calduros ”LA MULTI ANI”, bani si nu in ultimul rand cat mai multe cupe in panoplie.
Lasand aceste lucruri la o parte, vreau sa mentionez ca esti una din putinele persoane pe care le-am cunoscut vreodata in viata mea care sa dea dovada de o asemenea integritate si conduita etica in viata si aceste lucruri reprezinta un model de urmat in ceea ce ma priveste. Totodata iti multumesc pentru sfaturile si sprijinul moral pe care l-am avut de la tine de-a lungul timpului, acesta negasindu-se nici macar in cadrul familiei mele. Iti multumesc pentru sinceritatea de care ai dat dovada, iti multumesc pentru faptul ca m-ai ajutat atunci cand a fost nevoie si cel mai important lucru, iti multumesc pentru faptul ca esti prietenul meu. Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune si eu sper din tot sufletul ca aceasta sa se implineasca.
Cu deosebita stima,
al tau prieten Cosmin.