InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

LA REVEDERE

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
17 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

LA REVEDERE

Mesajde nini » 18 Aug 2008, 13:47

Dragi colegi, sau prieteni de suflet cum v-am catalogat eu.
"Nu vreau sa transform forumul intr-o sala de judecata" dupa cum zicea un "bun pescar" , si nici sa judec pe nimeni nu am dreptul, dar.. am dreptul sa imi aleg colegi care pun suflet pentru mine, nu doar din interes.
Nu vreau sa fiu precum "o femeie la ciclu", dar am reusit sa deschid ochii si sa vad ca in aceasta familie este fiecare cu "piz...a masii". Deci ce rost mai are?...Aici nu recunoaste nimeni nimic, nu iti multumeste nimeni, dimpotriva se ascund unul de ceilalti in functie de interese...
Exista un singur tel...calcam pe prieteni , colegi, precum pe niste cadavre pt locul 1. Intradevar este o metoda buna sa devii campion, dar atunci ce rost mai are acest club...doar ca fatada, sau doar o sursa de venit ???
Poate gresesc, si imi cer scuze celorlalti care nu inteleg gestul meu, poate vreodata se va afla public, sau mai bine zis cineva va avea mai mult tupeu sa zica lucrurilor pe fata.
Va multumesc din suflet pentru aceasta perioada frumoasa, si va urez numai bine si cat mai multe cupe si bani, in fond cam la asta se rezuma majoritatea.
MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.

Nini Horn, fost membru Carp Zone.

Ps: Aveti cuvantul meu de onoare ca, totul discutat in sectiune secreta va ramane asa.
APCR

nini
senior
senior

Sus

Sus

Re: LA REVEDERE

Mesajde razvan » 18 Aug 2008, 14:33

Salut Nini.Imi pare rau sa citesc asa ceva....sincer....nu ma asteptam...la cat suflet ai pus tu in acest club sincer nu ma astaptam la o despartire asa de prematura.....IMI PARE RAU.Dar acum spune-mi si mie cam ce te-a deranjat pe tine.....dar pe fata ca sa inteleaga toata lumea.

Cu stima si respect RAZVAN
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP

razvan
senior
senior

• YIM
Sus

Mesajde ionescu iulian » 18 Aug 2008, 15:18

Sa traiesti Nini ! Eu sincer nu am apucat sa te cunosc in destul de bine ca sa imi spun si eu parerea dar sincer cu mana pe inima imi pare rau ...... cat te-am cunosct eu destul de putin mi-am dat seama ca ai un caracter de nota 10 si un om cu calitati rare ( in sensul foarte bun al cuvantului ) dar nu o sa inteleg NICIODATA de ce vin despartirile astea akum cand clubul multumim lui Dumnezeu are rezultate destul de notabile ........ ! ! ! Sper sa fie doar niste vorbe la greu si sa reveniti cu bine asupra acelor spuse ! Cu respect si stima Ionescu Iulian ! CS CARPZONE
„Lumina Faptelor Bune”
ionescu iulian
senior
senior

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 18 Aug 2008, 16:36

Dragi colegi, sau prieteni de suflet cum v-am catalogat eu.
"Nu vreau sa transform forumul intr-o sala de judecata" dupa cum zicea un "bun pescar" , si nici sa judec pe nimeni nu am dreptul, dar.. am dreptul sa imi aleg colegi care pun suflet pentru mine, nu doar din interes.
Nu vreau sa fiu precum "o femeie la ciclu", dar am reusit sa deschid ochii si sa vad ca in aceasta familie este fiecare cu "piz...a masii". Deci ce rost mai are?...Aici nu recunoaste nimeni nimic, nu iti multumeste nimeni, dimpotriva se ascund unul de ceilalti in functie de interese...
Exista un singur tel...calcam pe prieteni , colegi, precum pe niste cadavre pt locul 1. Intradevar este o metoda buna sa devii campion, dar atunci ce rost mai are acest club...doar ca fatada, sau doar o sursa de venit ???
Poate gresesc, si imi cer scuze celorlalti care nu inteleg gestul meu, poate vreodata se va afla public, sau mai bine zis cineva va avea mai mult tupeu sa zica lucrurilor pe fata.
Va multumesc din suflet pentru aceasta perioada frumoasa, si va urez numai bine si cat mai multe cupe si bani, in fond cam la asta se rezuma majoritatea.
MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.

PETRE IULIAN

---LA REVEDERE ...TRADATORUL ECHIPEI ...FOST CARP ZONIST....
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 18 Aug 2008, 17:00

SI nu uitati ce-am scris eu la concursul individual:
MA gandesc serios ca mai bine stau acasa decat sa stric o prietenie... ! .....stiam eu ceva :cry: :cry: ce nu stiti voi....
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde Madalin007 » 18 Aug 2008, 17:22

Salutare, vreau sa va intreb si eu ( NINI & IULIAN ) de ce nu spuneti lucrurilor pe nume.......cred ca toti am vrea sa stim ce se intampa cu adevarat in realitate? In fiecare saptamana se retrage cate un membru CARP ZONE.............. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:......... unde o sa se ajunga ???? In loc ca, clubul sa creasca numeric el scade treptat............de ce? de ce?
p.s. Poate se va incumeta cineva sa ne raspunda si noua ! fir in drill!!
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde IULIAN C » 18 Aug 2008, 18:11

Trista veste....insa e decizia ta Nini....sunt sigur ca ai motive sa te retragi,insa despre rautatea oamenilor....cei care citesc aici nici nu stiu macar un aspect pe care o sa-l fac public pt ca este o certitudine....o realitate!
Adu-ti aminte,Nini cat de mult m-ai incurajat si cate atentionari mi-ai facut in ce priveste latura ceva mai rautacioasa a unora de langa noi....cate sfaturi mi-ai dat cum sa evit aceste rautati....mie sincer mi-a picat oarecum greu sa vad ca tocmai tu-mentorul meu si OMULcare mi-a sarit in ajutor cand altii....stii tu bine ce faceau...(precizez ca m-am referit la intamplari si persoane din trecut si pe care nici macar nu le cunosc...SI NICI NU VREAU!!!)...tocmai tu sa cedezi?!?!?!?
Pacat...!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine
IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde nando » 18 Aug 2008, 18:20

salutare NINI si IULIAN ce spuneti voi se numeste COMUNISM si nu ma mira si cred ca asa este . banuiesc la cine va referiti 99%aveti dreptate.nu uitati TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE

nando
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde ionescu iulian » 18 Aug 2008, 19:54

Pacat ....... cuvintele sunt de prisos si comentarile de pomana ! ! !
„Lumina Faptelor Bune”
ionescu iulian
senior
senior

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde george-alexandru » 18 Aug 2008, 23:05

Fiind in necunostinta de cauza nu pot spune decat ca regret ceea ce se intampla,si mai regret faptul ca mi/am pierdut partenerul cu care in ultimii 2 ani mi/am petrecut mai mult timp decat cu sotia.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine
george-alexandru
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde Madalin007 » 19 Aug 2008, 19:34

george-alexandru scrie:Fiind in necunostinta de cauza nu pot spune decat ca regret ceea ce se intampla,si mai regret faptul ca mi/am pierdut partenerul cu care in ultimii 2 ani mi/am petrecut mai mult timp decat cu sotia.

George,incearca sa stai de vb. cu IULICA ca este pacat de timpul si banii investiti de voi in toti anii acestia .......poate revine la sentimente mai bune!! FIR IN DRILL !! :)
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde george-alexandru » 19 Aug 2008, 22:38

Madaline am incercat dar la mijloc este o problema care il priveste strict personal si dragoste cu de/a sila nu se poate.de obicei in viata totul are un pret mai devreme sau mai tarziu,daca esti dispus sa/l platesti bine daca nu nu,acest pret poate fi de orice nantura.regret faptul ca impreuna formam o echipa perfecta din toate punctele de vedere si foarte puternica,sunt sigur ca in viitorul foarte apropiat am fi avut un cuvant foarte greu de spus in Carp Fishingul romanesc deoarece am luat/o de la zero si cunosteam foarte bine valorile si baza unei echipe de succes care impreuna cu ajutorul si sprijinul lui Florentin incepuse sa/si arate coltii in toate competitiile la care am participat,sa iei 6 podiumuri consecutive pe 5 balti diferite exceptand concursul pe loturi este o performanta greu de egalat avand in vedere experienta noastra de dinaintea intrarii noastre in club si gandinduma ca pe 3 balti ne/am dus in concurs fara a pescui niciodata pe baltile respective.majoritatea care ne cunosc stiu foarte bine sacrificiile,munca si efortul depus pt a urca din ce in ce mai sus,numai ca la un anumit nivel trebuie sa ai foarte mult sange in .....si sa sti sa aluneci usor pe anumite pante mai abrupte ca sa poti merge mai departe si de a/ti indeplini telul.ma doare faptul ca la ultimile cupe castigate poate si la urmatoarele ma voi bucura doar pe jumatate.din punctul meu de vedere la mine va avea intotdeauna bratele deschise.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine
george-alexandru
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde ionescu iulian » 20 Aug 2008, 00:16

Nota 10+ pentru toate cuvintele exprimate mai sus George :) si tu esti unu dintre caracterele ( alese ) in sensul bun al cuvantului si nu esti primu caruia ia-m spuso 8) Stie mai bine si Iulian .P ...... multa sanatate si sa auzim doar de BINE ! CS CarpZone
„Lumina Faptelor Bune”
ionescu iulian
senior
senior

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 20 Aug 2008, 17:04

In ceea ce ma priveste, il regret pe Iulian la fel de mult, asa cum regret acum si faptul ca l-am facut "tradator". Era pe fondul supararii ca a trecut de standul nostru la Tancabesti si nici nu a coborat pe ponton sa ma salute. Ma mai suparasem si pentru ca nu m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai participa, desi eram gata sa platesc taxa si pentru el. A trebuit sa-l sun eu. Dar asta-mi trecuse deja, asa cum mi-a trecut orice alta suparare pe el. Mi-au ramas in memorie doar amintirile frumoase, momentele petrecute impreuna, tristetea nereusitelor, momentele de indoiala, bucuria victoriilor, toate astea in compania unor prieteni buni, pe care nu credeam sa reuseasca ceva sa-i dezbine. Sper sincer sa se gandeasca de doua ori.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Qnyx » 20 Aug 2008, 18:22

Avand in vedere ca mai multe persoane mi-au cerut parerea vizavi de aceste lucruri, sunt dator sa imi expun punctul de vedere.

Stimati domni,

In primul rand observ cu totii ca a-ti uitat un mic amanunt: este vorba despre PESCUIT ! Nu este vorba despre afaceri, nu este vorba despre femei, nu este vorba despre bani........este vorba doar despre pescuit si ca in oricare alt sport, exista o serie de orgolii si fiecare persoana sa nu uitam are propriul temperament, conceptie despre viata. Eu Cosmin, fiind din Constanta, sunt un pic strain de lucrurile "uzuale" care se petrec in Bucurestiul de zi cu zi, dar totusi am asistat la diverse ipostaze in care anumiti membrii ai clubului si nu numai, s-au aflat. In ciuda celor enumerate mai sus (presupusa lipsa de colegialitate, dispret, prietenie sau lipsa acesteia, invidie, etc......) totusi inclin sa cred ca atmosfera tensionata din cadrul concursului si-a lasat amprenta asupra fiecaruia dintre noi si anumite decizii (sau fapte) au fost luate prea repede. Sunt de acord ca fiecare om este unic in felul sau, dar oare chiar nu putem sa lasam de la noi ? Tocmai delicatetea cu care privim lucrurile grave in viata, ne face sa ne castigam respectul de sine si a celor din jur. Este foarte usor sa faci rau, dar bine.........este mult mai greu; de ce ? fiindca acel ego nu ne lasa din cauza considerentelor de ordin social ,economic, politic, etc.........sau poate altele. Imi este foarte greu sa inclin balanta in favoarea sau defavoarea cuiva, atata timp cat stiu ca acesti oameni (chiar daca acum trec printr-o perioada mai dificila) m-au sprijinit si au fost receptivi la doleantele mele. In orice caz va spun ca din gura mea nu veti auzi critici sau vorbe urate. Cei care ma cunosc stiu ce temperament am; eu incerc sa fiu prieten cu toata lumea, in ciuda altor lucruri. Daca eu pot sa las de la mine, voi de ce nu puteti ? Eu nu am cu nimeni nimic si cred ca nimeni nu are nimic cu mine. Asa ar trebui sa se intample si cu voi. Este suficienta o simpla discutie fata in fata; cuvinte de genul "inteleg, sigur ca da, poate ca........." ar trebui sa aplaneze acest conflict. Stiu.......imi veti spune ca nu aveti nimic de impartit unul cu altul, dar atata timp cat va cunoasteti, chiar orice discutie nu isi mai are sensul ? Imi este tare greu sa cred asa ceva. Aceste cuvinte sunt valabile pentru toti membrii clubului. Poate ca sunt eu prea naiv sa cred ca cu o floare se va face primavara, dar totusi merita incercat. Daca va face placere si totul se va rezolva, puteti sa ma scoateti pe mine tap ispasitor, atata timp cat totul e ok, dar inca o data va spun ca nu se merita stricate toate aceste lucruri doar din cauza unei partide de pescuit !

Cu stima,
Cosmin.
Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
pescuitmania crapmania pescuitul crap
Qnyx
Master Admin
Master Admin

• Site web
Sus

Următorul

Răspunde
17 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Înapoi la Clubul CarpZone