InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

STatutul clubului CARP ZONE

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
28 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Re: STatutul clubului CARP ZONE

Mesajde jonny_23 » 10 Iun 2009, 00:36

Trofim Cristian scrie:Bravo Iulica,asta am apreciat tot timpul la tine,curajul de a vorbi deschis clar si raspicat.
Mai multe nu vreau sa zic pentru a nu lasa loc de interpretari.
Singura precizare ar fi legata de johny23.....nu a fost frumos ce ai scris legat de iulica si george.
ps:cel slab niciodata nu-l inghite pe cel puternic :-q :-q :-q

cristi ce am scris eu de george si iulica? daca aveau un pic de creier macar citeau printre randuri si intelegeau adevaratul sens...dar cum se pricep mai mult la pescuit (respectul meu)decat la.......

si ce tot o scalda ca aici e vb de ce am zis eu ci de ce a facut ei doi......restul e cancan....

fire intinse si podiumuri inalte...... >:) >:) >:) >:) >:) :-@ :-@ :-@
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Sus

Mesajde IULIAN C » 10 Iun 2009, 01:20

@ Iulian Petre
Tizule,hai sa incepem cronologic:
-Tu ai fost unul din cei care mi-au aratat ce e ala carlig,fir,lanseta si nada pt crap-MULTUMESC!
De cate ori te-am intrebat ceva nu mi-ai intors spatele,nu uit nici asta...
Te consideram un exemplu,visam sa ajung asa ca tine...etc etc
Dar...Am avut nesimtirea,(impreuna cu altii d-astia cu care dupa cum spui tu o sa se spele Clubul pe cap),sa aspiram si respectiv sa fim acceptati ca membrii,ca si colegi cu tine...daca tot acuzi voturi si d-astea de ce nu te-ai opus atunci?!? Cine te-a retinut?
Hai sa fim realisti si sa-ti spun verde-n fata: cum poti cataloga tu niste pescari ca sunt varza daca au si ei 2-3 amarate de concursuri,abia un an doi de cand pescuiesc la crap....etc...etc?!?!
Pai tu ai ANI pe balti si bravo tie,dar ai vrea ca asa din prima sa fim la fel de buni ca tine si George?
Sunt oameni care la 43-45 de ani s-au apucat de crapareala,sa le dam in cap ca la 12 ani nu erau crapari?
Nu am avut si nu am nimic cu tine,dar nu pot accepta faptul ca ne desconsideri in halul asta,si in acelasi timp nu te inteleg deloc...ce te face sa fii impotriva mea,a noastra astia "platicarii"?!?
Daca eram tari si mari,te intelegeam...poate te temeai de noi,asadar...nu te inteleg!
Taxele si cotizatiile la Club mi le-am platit singur,concursurile la fel...ce ai cu noi?
Si...pe bune,daca ai citit ce am scris la sectiunea membrilor,ai vazut ca sunt in continuare f suparat pe acel "miron" care imi trimitea mesaje private,si atat colegii din club ,chiar f multi cat si altii din diverse parti au aratat cu degetul spre tine...DE CE, tizule?
Oare toti s-au vorbit? cum dreaq,ca nu se cunosc!
Hai ca-ti spun eu foarte verde-n fata ce anume te-a stricat pe tine: prea multa mandrie in urma rezultatelor de anul trecut... de atunci ati pierdut voi,ca eu va cunosteam si consideram cu totul si cu totul altfel,adica...numai de bine gandeam despre voi amandoi!
Daca vrei sa arati ca e dreptatea de partea ta si ca esti un om cat de cat cerebral,spune deschis ca ai intentii bune,recunoaste ca tu erai sau esti miron,ca oricum toti asta cred,spune dechis cu ce te incurc eu si altii si ai dovedit ca ai dreptate,pe bune!
Hai sa-ti spun totul public,ca nu ma feresc,nu ma dau dupa visin,nu sunt muiere....
Pt mine (si-ti garantez ca pt multi altii)...Clubul nu inseamna Iulian si George,nu inseamna nici Florentin si Dan Marinita,nici ala,nici ceilalti...pt mine Clubul suntem NOI TOTI LAOLALTA !!!,SA FIE FOARTE CLAR!Aici si doar AICI discutam,ne certam ne-mpacam si ATAT!
Imi pare enorm de rau ca m-am complacut sa-ti raspund,dar asa,vor vedea mii de oameni ca nu e chiar asa cum doresti tu sa para!
Daca tu vrei ca,acest club sa fie format doar din 2 insi ca restul sunt platicari,pescari virtuali si de spalat cu ei pe cap,atunci spune deschis ,sedinta,vot,si exclusi astia care te incurca,90%...sau cat,ca tot afisezi procente?
Eu...DA,sunt pescar mai mult virtual,dar retine tizule ca DOAR DE PE UN CALCULATOR,DOAR CU UN IP,SI NUMAI CU NUME SI POZA,PE TOATE FORUMURILE,DA?Nu ca altii de pe 5 IP-uri si cu 5 nume diferite...sau mai multe?
Si am sa cer cu insistenta sa se puna si Comanescu la user,ca sa vezi ca nu umblu pe ascuns...asta sunt,asta ma afisez si in plus,sa scap DEFINITIV de mesaje cu interpelari si injurii de la diverse persoane din mai multe locatii din tara,care ...ti-o spun si pe-asta ..iti erau adresate dar se confunda dupa nume!
de ce nu-ti pui poza la avataruri????
Deci,rog adminii acestui site insistent sa-mi inlocuiti "IULIAN C." cu IULIAN COMANESCU!Va multumesc,pt ca asa se cade,fara ascunzisuri!
Inchei,tizule...ai vazut ca nu mai intru pe celalalt site da? Din cauza cui crezi?
N-o sa-ti mai raspund nici aici,chiar daca ma vei face cum vreei tu,tocmai pt ca imensa incredere in tine mi-am pierdut-o,nu cred nici in ruptul capului ca vei posta tu adevarul,ca vei aplana si stinge tot scandalul asta,ca vei recunoaste ca ai gresit,ca.... ca......!
Pacat,tizule,te-am respectat multi si foarte mult!
Pacat ca ai lasat sau facut sa se ajunga aici!
Jonny,Madalin...si "altii"...care am spus lucrurilor pe nume...hai sa tacem fratilor ca-l deranjam pe Iulian...
Gata,ne-a inchis gura....si nu stiu...da parca el vorbea de comunism?
Concluzia: EXCLUDEREA DIN CLUB A PLATICARILOR ...EU,MADALIN,JONNY...SI ALTII CARE ...SE PARE CA AM INCURCAT...IN CLUBUL ASTA...CU CEEEEEE.....NE VA SPUNE IULIAN!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine
IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde eugenio » 10 Iun 2009, 08:02

prieteni de sait va salut cu respect

ce se intampla aici nu este frumos si nu face bine nici unuia dintre dumneavoastra ci din contra face rau clubului si imaginei lui.
parerea mea este ca trebui facuta o sedinta unde sa veniti fiecare cu rufele si vi-le spalati inpreuna cu usa si geamurile inchise.
este pacat de toata munca pe care ati depuso ca sa o murdariti cu aceste nentelegeri
singuri care poate stinge acest conflict sunteti voi membri clubului si trebui s-o faceti ca sa dati exemplu de maturitate si profesionalism

cu respect

eugenio
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde jonny_23 » 10 Iun 2009, 10:04

eugenio scrie:prieteni de sait va salut cu respect

ce se intampla aici nu este frumos si nu face bine nici unuia dintre dumneavoastra ci din contra face rau clubului si imaginei lui.
parerea mea este ca trebui facuta o sedinta unde sa veniti fiecare cu rufele si vi-le spalati inpreuna cu usa si geamurile inchise.
este pacat de toata munca pe care ati depuso ca sa o murdariti cu aceste nentelegeri
singuri care poate stinge acest conflict sunteti voi membri clubului si trebui s-o faceti ca sa dati exemplu de maturitate si profesionalism

cu respect

sedinta s-a tinut...si sau rezolvat toate problemele.....insa dupa furtuna mai aduni si cracile care nu au rezistat vitejeste .......eu cred ca nu are rost sa mai vb despre acest subiect....viata continua si competitiile accepta si platicari care le da o palma peste fata celor care si-au luat lumea in cap.

FIRE INTINSE TUTUROR
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde george-alexandru » 10 Iun 2009, 10:21

Iulian C,sunteti intr/o grava eroare referitor la Miron si la ip/urile lui Iulian dar inainte de a trage o concluzie mai informativa.printre cele 5-6 Ip/uri era si al meu,erau 5 deoarece datorita servicciului pe care il are Iulian si a orelor petrecute prin anumite cladiri intra de pe mai multe calculatoare dar cu numele lui.daca eu as avea un calc acasa unu la birou,unu la amanta si asa mai departe inseamna ca sunt prietenila sau mai stiu eu cine?????????fiti mai moderati si nu mai inghititi orice galusca.

Daca chiar vrei sa vezi cu adevarat cine este miron dute la Vladut si intreabal personal ;) .

ps. si daca tu Iuliane crezi ca poti sfida un club iesind pe locul 1 si purtand echipamentul clubului (Peris)este mare pacat,daca afisam sus si tare echipamentul de pe ultimul loc mai intelegeam dar asa.......................
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine
george-alexandru
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 10 Iun 2009, 11:26

:D ...dupa cum vedeti reactioneaza numai oamenii care se simt "platicari" eu nu am nominalizat nici un nume =))

@ Comanescu Iulian inca odata daca nu sti mai bine taci (nici prin cap nu mi-a trecut sa te fac platicar stiind situatia ta).

1. Esti intr-o grava eroare sa crezi ce auzi de la "prietenii" mei ca sunt MIRON ,piron,etc si daca nu sti sigur mai bine taci ...OK ?

2. esti intr-o grava eroare sa crezi ca eu cu George nu am platit anul trecut concursurile unde am fost cu Florentin doar ca asa a procedat cu tine....mai bine taci daca nu sti ...OK?

3. INAINTE SA MA MAI ACUZI DE CEVA MAI BINE SUNA-MA ca eu vorbesc liber,nu mi-e frica de nimeni si vorbesc direct (dupa cum vezi) POATE ai uitat numarul meu dar e scris in sectiunea membri...OK?

cand o sa afli adevarul o sa astept scuzele tale si nu te mai lua dupa orice "prieten" care mananca cac?at si te pune pe tine la inaintare.....crezi ca cine ti-a zis ca eu sunt Miron mai recunoaste?....Incearca si o sa vezi...SE ASCUNDE IN SPATELE VOSTRU ADAVARATUL MIRON =)) dar nestiind 100% sigur nu-l acuz inca .

ps. pana deslusesti misterul mai bine taci decat sa faci afirmatii false ...ok?
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde jonny_23 » 10 Iun 2009, 20:09

extraordinara exprimare........ =D> =D> =D> =D> =D> =D> ---<>< ---<>< ---<><
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Madalin007 » 10 Iun 2009, 22:38

@ iulian petre

MAI BINE PLATICAR PE VIATA DECAT RUNNER (ca altii) :)) =)) =)) =)) =))

P.s. George , vezi sa ii spui ce sa iti puna in bagajele alea care s-a apucat sa le faca din toamna,sa nu iti uite ceva ............. >:) >:) >:) >:)
http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Madalin007 » 10 Iun 2009, 23:06

daca tot facem dedicatii...................fara numaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)) :)) :)) :))

http://www.jaluzeleverticale.eu
C.S. CARP ZONE
Madalin007
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde Razvan Garcea » 10 Iun 2009, 23:41

ma uit si constat cu stupoare ca toata aceasta tevatura care dupa parerea mea, trebuia sa fie rezolvata in club si rezultatele discutiilor sa fie luate ca atare si fara sa stie X si Y ce se intampla,s-a facut un mare circ care din pacate a ajuns la momentul actual sa continue cu jigniri dupa parerea mea si cu vorbe care nu isi au nici un rost.
vreau ca cele spuse de mine sa nu atinga coarda sensibila a celor care sunt in mijlocul evenimentelor si sa intru in asimpatia lor,eu doar sunt un simplu navigator pe acest forum care isi da cu parerea si cu presupusul ca doar este o tara libera zicem noi in care fiecare vb si face ce vrea,care vede si care se intristeaza de cata ura si dusmanie este pe acest pamant ....
pacat...mare pacat
Respect toata lumea
SENIOR CRAP CLUB

Razvan Garcea
senior
senior

Sus

Mesajde IULIAN C » 11 Iun 2009, 01:34

iulian petre scrie::D ...dupa cum vedeti reactioneaza numai oamenii care se simt "platicari" eu nu am nominalizat nici un nume =))

@ Comanescu Iulian inca odata daca nu sti mai bine taci (nici prin cap nu mi-a trecut sa te fac platicar stiind situatia ta).

1. Esti intr-o grava eroare sa crezi ce auzi de la "prietenii" mei ca sunt MIRON ,piron,etc si daca nu sti sigur mai bine taci ...OK ?

2. esti intr-o grava eroare sa crezi ca eu cu George nu am platit anul trecut concursurile unde am fost cu Florentin doar ca asa a procedat cu tine....mai bine taci daca nu sti ...OK?

3. INAINTE SA MA MAI ACUZI DE CEVA MAI BINE SUNA-MA ca eu vorbesc liber,nu mi-e frica de nimeni si vorbesc direct (dupa cum vezi) POATE ai uitat numarul meu dar e scris in sectiunea membri...OK?

cand o sa afli adevarul o sa astept scuzele tale si nu te mai lua dupa orice "prieten" care mananca cac?at si te pune pe tine la inaintare.....crezi ca cine ti-a zis ca eu sunt Miron mai recunoaste?....Incearca si o sa vezi...SE ASCUNDE IN SPATELE VOSTRU ADAVARATUL MIRON =)) dar nestiind 100% sigur nu-l acuz inca .

ps. pana deslusesti misterul mai bine taci decat sa faci afirmatii false ...ok?

Binee....fie ca tine,dar retine ca tu ai facut pe diverse forumuri acuzatii si reprosuri si altii si-au luat-o pe coaja!
Eu sunt genul de om deschis si idiot de sincer si poate d-aia mi-o fur!
Partea proasta e ca eu te-as crede si ti-as da dreptate dar ti-am zis,multi sunt nemultumiti de tine si George,numai si numai pt aroganta...pt mine,nu conteaza ce faceti voi si cu cine dar e deranjant sa imparti in divizii...cum te-ai simti tu in locul meu??!?!? Zi-mi,te rog!Tu,George,la inceput oare nu erati ca si mine,oare voi nu ati facut sacrificii ca sa ajungeti aici?
Tu stii cine sunt eu si cat si cum ma straduiesc sa invat de la voi,sa fac ceva ...dar ne-ati lovit pe toti cu scandaluri si d-astea,v-ati stricat voua imaginea....poate irecuperabil,si noua implicit...asta m-a facut sa ma supar pe voi,sa va desconsider si sa nu mai m nicio incredere in voi,mai ale ca va apreciam f tare!
Faza cu Florentin despre care amintesti,RETINE ca o stiu de 2 ani,nu de la el nu de la o persoana ci de la foarte multi care spuneau asta...cu Florentin n-am vorbit despre asta niciodata,nu ma intereseaza absolut deloc cine v-a platit concursuri si daca e sau nu asa,nu-i treaba mea,nu ma bag....dar asa am auzit de la multi
Retineti amandoi un lucru: stiu ca mi umpleti frigiderul,poate veti purta ura,treaba voastra!
Dar,eu,personal,am primit ajutor de la tine,de la George,dar si de la majoritatea membrilor cu cate ceva!Mai ales de la Danut care chiar ca-l consider al doilea tata,Florentin la fel...Dragos(Teddy),Madalin,Mary,etc...etc...si am perceput clubul asta ce pe o familie,dar cand a aparut aceasta tevatura,totul s-a rupt si m-am simtit lovit,altceva nu am cu voi!Daca vreti sa ma urati si sa ne intoarcem spatele,treaba voastra,daca nu...si ne strangem mana cand ne intalnim,nota bene pt voi...oricum,eu ador relatiile benefice si prietenia,nu tin ura,daca si voi ganditi la fel...ajungem sa dam dreaq toate relele astea si sa ne vedem deceea ce se pare ca uitam ca niste copii retardati------PESCUITUL!Ca doar asta conteaza....restul e...aberatie totala!
Hai sa pescuim.....SI-ATAT!
P.S.-Crezi tu ca am uitat nr de tel?Am chiar doua trecute 'Crapalete" si Iulian P,il am si pe al lui George!
Nu uitati ca nu am nimic cu voi,doar ca nu sunt de acord cu tot ce s-a intamplat!
Si ca raspuns tuturor de aici,DA....intradevar,Iulian cat si eu..."vagoanele" de rufe CHIAR NU TREBUIAU SPALATE IN PUBLIC!!! Aici ai gresit...GRAV!
Imagine
IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde IULIAN C » 11 Iun 2009, 01:49

@GEORGE
Jorj,atat Iulian,cat mai ales tu,daca la momentul fierbinte stiati macar sa recunoasteti ca aia-i asa si ailalta e asa,primeati aprecieri,nu critici!
Si deranjul nu consta in arborarea drapelului pe locul 1 sau 14 pe Peris(adica eu nu?) Ci in felul cum v-ati prezentat voi in fata comisiei ....etc....etc!
Eu dupa ce am postat criticile asupra voastra am spus in incheiere ca inca mai sper sa va reveniti si sa faceti lumina!
TOTUL a tinut doar de voi,frate,doar de voi,si cu Tancabestiul si cu tot!
Pt amandoi e valabil ca "daca nu faci foc nu iese fum"
si "semeni vant....culegi furtuna"!
Imagine
IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde florentiniuga » 12 Iun 2009, 23:44

Iulian, nu vad ce ai putea avea tu cu mine. Vreau sa zic, in comun. Cine e Iulian? Cine e George? Doi pescar foarte buni. Asa va stiu pescarii din toata tara. Cine era Iulian si George acum un an si ceva? Asta va las pe voi sa cugetati. Adica... cine cara in carca pe cine. Ti-am menajat Iulian "criza" de anul trecut cand te-ai dat afara singur din club si cand te-ai intors inapoi de capul tau. Au fost persoane care inca de atunci insistau sa nu te mai reprimim. Am incercat sa te ignor si acum cand te-ai bagat singur in seama si te-ai autodeclarat dat afara. Incurci clubul cu persoana mea, iti incurci si iti complici singur existenta. Cine nu e cu tine, e impotriva ta sau e platicar, prietenii iti devin dusmani, ceri recunostinta si respect fara sa dai dovada ca stii macar ce inseamna aceste notiuni, ridici in slavi, in disperare, oameni onesti, de calitate despre care mai ieri vorbeai cu dispret si carora, din respect, mi-e jena sa le spun adevarul. Ti-au luat mintile castigurile, te-au facut sa te certi si cu George anul trecut pe tema impartirii premiilor.
Te-ai ascuns intotdeauna dupa tastatura si nu ai avut niciodata barbatia sa spui in fata ce nu ti-a convenit dar cel mai rau este ca deformezi realitatea cum iti place. Eu nu o sa-ti mai raspund niciodata, nu meriti efortul si nu merit eu sa ma mai cobor la un asemenea nivel de discutii de mahala. Ai avut o sansa sa vorbesti atunci si acolo unde trebuia. In sedinta clubului la care ai refuzat sa participi desi te aflai in apropiere. Ti-ai rata sansa de a spune deschis ce avei de spus membrilor clubului. Preferi sa fii penibil in continuare. Fii cum vrei dar in alta parte. Aici, pe forum, ti-ai incheiat conturile. Pentru faptul ca in urma banarii temporare ai refuzat sa-ti schimbi atitudinea si continui sa minti, sa jignesti utilizatorii, ba chiar si sa proferezi amenintari la adresa unora, ai fost banat definitiv. Si pentru ca tot iti plac dedicatiile, primeste una din partea membrilor clubului. Poate iti sugereaza ceva.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Anterior

Răspunde
28 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2

Înapoi la Clubul CarpZone