InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ INFOPESCAR - site-ul si televiziunea ‹ Clubul CarpZone
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

STatutul clubului CARP ZONE

asociere in vederea savarsirii de.......capturi

Moderatori: Qnyx, florentiniuga

Răspunde
28 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

STatutul clubului CARP ZONE

Mesajde iulian petre » 19 Mai 2009, 17:56

la intrarea in club o sa primiti un statut al clubului.Eu zic de pe acum ca statutul este bun numai sa te stergi undeva cu el.

ps. Florentin ,astept cu nerabdare sa explici tuturor membrilor CArp ZONE pe ce baza am fost eu eliminat din club si cu aprobarea cui?
ps. Daca mi-ai restrictionat accesul la membrii faci rau ca nu pot vorbi intre membri si o sa spal rufele in public si am vagoane....!
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Sus

Re: STatutul clubului CARP ZONE

Mesajde jonny_23 » 19 Mai 2009, 23:43

iulian petre scrie:la intrarea in club o sa primiti un statut al clubului.Eu zic de pe acum ca statutul este bun numai sa te stergi undeva cu el.

ps. Florentin ,astept cu nerabdare sa explici tuturor membrilor CArp ZONE pe ce baza am fost eu eliminat din club si cu aprobarea cui?
ps. Daca mi-ai restrictionat accesul la membrii faci rau ca nu pot vorbi intre membri si o sa spal rufele in public si am vagoane....!

iuliane asteapta sa vedem care e treaba nu trebuie sa facem asta public....ar fi pacat pt munca care ai depus-o sa ajungi unde ai ajuns....asteapta sa vedem care e decizia finala cu toate ca tu nu ai nici o treaba aici.....insa probabil preventiv eu cred ca va fi rezolvata problema
Urdarea Ion Valentin
CS CARP ZONE
***Vice-campion national 2011***
0768895826
jonny_23
carpZone team
carpZone team

Sus

Mesajde george-alexandru » 19 Mai 2009, 23:52

Iuliane te rog eu nu mai cere explicatii pt a nu da nastere la conflicte inutile.Cand eu i/am spus lui Florentin ca ma retrag i/am spus ca odata cu mine vei iesi si tu pt ca suntem o echipa.suta la suta acesta este motivul.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine
george-alexandru
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 20 Mai 2009, 00:58

iulian petre scrie:la intrarea in club o sa primiti un statut al clubului.Eu zic de pe acum ca statutul este bun numai sa te stergi undeva cu el.

"George nu a fost exclus din club si decizia este a lui daca mai continua sa participe la concursuri si calificari sub sigla clubului CARP ZONE.Orice decizie ia eu sunt alaturi de el si-l voi urma in cazul daca ia decizia de a nu mai participa sub sigla acestui club.(Eu am mai "dezertat" odata din club dar George ma facut sa revin pt. a putea face echipa)"
Recunosti Iulian al cui este celebrul citat?
Iti recomand sa-ti modifici semnatura si daca doresti sincer, sa scrii "AUTOEXCLUS" dar ai grija sa fie definitiv de data asta.
P.S. Ai grija la macaz sa nu-ti deraieze vagoanele, s-ar putea sa nu le mai poti baga in niciun depou, nu de alta dar statutul ala bun de sters undeva este identic si standard la toate depourile... pardon, cluburile din tara.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde serban_31 » 20 Mai 2009, 08:51

cand eram copii la gradinita daca nu ne convenea ceva ne luam jucariile si plecam acasa, acum pretindem ca suntem barbati si facem acelasi lucru. Fratilor voi chiar nu realiati ca datorita pataniei de la mansa a II-a nu ati facut rau decat unui club care are 41 de membrii, saraci care nu au nici o vina si nici o legatura cu cele intamplate. George si cu tot respectul care il am fata de tine ai afirmat ca nu ai inregistrat convorbirile telefonice ca sa arati ce sa intamplat, dar mai ai o varianta scoate factura detaliata de telefon si arata si cu cine ai discutat in acel interval de 4-5 ore, asa poate ai mai lamuri niste aspecte.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.izotec.ro
serban_31
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 20 Mai 2009, 11:51

florentiniuga scrie:

Recunosti Iulian al cui este celebrul citat?
Iti recomand sa-ti modifici semnatura si daca doresti sincer, sa scrii "AUTOEXCLUS" dar ai grija sa fie definitiv de data asta.
P.S. Ai grija la macaz sa nu-ti deraieze vagoanele, s-ar putea sa nu le mai poti baga in niciun depou, nu de alta dar statutul ala bun de sters undeva este identic si standard la toate depourile... pardon, cluburile din tara.

--------------------------

Cand am scris "celebrul citat" daca te uiti mai atent deja eram EXCLUS de tine @-) dar eu habar nu aveam ca nu mi-a zis nimeni nimic,nu ma intrebat nimeni nimic .

PS. astept cu interes inca raspunsurile ! . cine ma eliminat si cu APROBAREA CUI?...!Daca ai luat singur aceasta RECUNOASTE si promit ca ,comisia de disciplina o sa fie blanda cu tine.
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde florentiniuga » 20 Mai 2009, 11:59

Daca prin excluderea din club intelegi scoaterea siglei de sub avatar, atunci da, eu te-am exclus. Din club inca nu te-a exclus nimeni dar forumul este si se numeste Info Pescar, nu Carp Zone si nu dau socoteala niciunei comisii.
Insist sa scrii AUTOEXCLUS si ai grija sa fii ferm de data asta daca te hotarasti.
Blogul lui Florentin - articole la zi

Imagine
pescuitmania crapmania pescuitul crap pvtv pv-tv campionatul national crap corbu
florentiniuga
Master Admin
Master Admin

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde eugenio » 20 Mai 2009, 13:51

cu aceasta ocazie vedem si alta fata a membrilor carp zone frumos si normal ca nu se putea sa fie numai bine.

astept sfarsitul acestei ne-ntelegeri zic eu

minte intinsa si inteleapta

eugenio
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde andrei_i » 20 Mai 2009, 14:14

:-?
andrei_i
utilizator
utilizator

Sus

Mesajde MadaPescar » 20 Mai 2009, 22:34

andrei_i scrie::-?

JENANT este?
Cred ca asta este cuvantul cel mai corect.
MadaPescar
membru activ
membru activ

Sus

Mesajde iulian petre » 09 Iun 2009, 20:32

SALUT BAIETI.fiind prima mea postare dupa ce am fost banat pe motiv ca am scris adevarul la semnatura si nu am vrut sa o schimb vreau sa multumesc tuturor membrilor CARP ZONE care ne-au sustinut la vot dar dupa cum se vede putea-ti Fi si 99% impotriva excluderii ca tot eram exclusi .Pt ca nu am avut dreptul la replica pot declara..

1. ce am eu cu Florentin nu are nici o legatura cu clubul si era mai bine daca nu va bagati fara sa stiti despre ce este vorba (aici vb. de Madalin,jony,Iulian Comanescu etc)
2. AM citit toata sectiunea NUMAI PT MEMBRII CLUBULUI si am ramas surprins sa vad oameni (ca pescari nu sunt) care i-am invatat sa se incalte si acum vrea sa me descalte.
3. Exact cum am anticipat oamenii de valoare ai clubului ne-au tinut partea si cei care nu au nici o treaba cu competitiile si stau toata ziua pe net si pescuiesc virtual ne-au atacat ca in haita.
4. la intrarea in club am inchis ochii si m-am facut ca nu vad cand intra oameni fara nici o valoare si care prin intrarea lor a calcat in picioare toate principiile si selectiile de intrare in club(daca cititi cerintele de aderare o sa vedeti 3 puncte mai importante (2 concursuri,timp,bani ) . Au intrat toti platicarii care au promis ca o sa mearga la concursuri ,o sa faca ,o sa dreaga si acum constat cu stupoare ca se dau loviti ca nu au bani,nu au timp,ca nu-i lasa nevasta etc.Fratilor daca nu sunteti in stare sa tineti pasul PLECATI ca nu va tine nimeni cu forta dar mai aveti si tupeul sa ma judecati tocmai voi niste platicari amarati care peste noapte se cred mare pescari dar habar nu au sa pescuiasca la CRAP (la ciortan stie toata lumea mai ales voi platicarilor)

5. nu vi se pare ciudat mai platicarilor ca oamenii de baza ai clubului care sunt PESCARI DE COMPETITIE au votat impotriva excluderii?
6. Exact cum am scris acum o luna cand am deschis topicul asta ca STATUTUL CLUBULUI primit la intrarea in club e bun de sters undeva, de atunci stiam ca nu conteaza ce scrie acolo atata timp cat un om poate face ce vrea el din acest club si nu conteaza nici macar ce se voteaza.
7. Cer scuze membrilor activi daca i-am jignit cu ceva.
8. Programul competitional anul asta e destul de incarcat si cu multe variante dar constat ca numai noi (eu si George )mergem peste tot unde putem si restul sta si se uita pe net si judeca.....(mai sunt exceptii si se stiu care sunt)
9.daca nu va adunati din nou si votati LIBER si Seful valideaza votul oricare ar fi el eu consider si fara sa va jugnesc ca sunteti doar niste marionete in mana unui om.
10. daca se voteaza din nou vin si eu si cer si votarea lui Florentin de a vedea daca ramane in functia care o detine acum,functie care si-a depasit-o mult .
11. nota 10 pt PRESEDINTE (pacat Dane ca te aprinzi repede)
12. Domnul ORHEI esti in comisia de disciplina ar trebui sa va sesizati ca\sa incalcat fragrant dreptul a doi membrii ai clubului si au fost dati afara cu totul ca la vot a iesit invers(maina las statutul clubului la Dragan sa-l cititi mai bine)
13 . George i-si cere scuze doar membrilor activi si nu la cererea aplaudacilor .

mai sunt multe de spus dar mai fac o pauza...poate din graba am scris si ceva gresit ....

in incheiere o dedicatie care sper sa va placa si sa intelegeti mesajul.

iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde iulian petre » 09 Iun 2009, 21:02

eu va sfatuiesc pe viitor ca sa nu mai amestecati pescarii de competitie cu cei ce abia au intrat si inceraca sa invete ceva faceti exact ca la fotbal pe devizii.

DIVIZIA 1 - cei mai buni pescari 4-5 echipe ale clubului
divizia 2 -cei ce sunt la inceput si nu au timp,finante..etc.

daca esti bun si mergi la concursuri treci in anul urmator la divizia 1 si viceversa.

numai asa puteti face treaba si nu mai amestecati merele cu perele ca sunt satul de vorba aia -am platit ca si tine am acelas drept si mai si voteaza fara sa aibe habar ,influenteaza votul celor care stiu ce inseamna competitie,etc.

VOI a-ti ales in loc de calitate Cantitate si acum sa va spalati cu ei pe cap si o sa vedeti ce surprize or sa apara cand o sa mai plece 2-3 pescari si culmea cei cu valoarea cea mai mare care au ramas MOMENTAN din unele motive..(stiu eu ce zic si o sa vedeti). sunt curios daca o sa ma scrieti nici un podium fara carp zone....obisnuiti-va invers cu nici un podium cu CARP ZONE.

TOT ce am scris aici si pe crap..ania a fost ca nu mi sa dat voie sa vb. intre membrii cu totul ca am cerut sa mi se dea voie ca altfel nu pot decat sa spal rufele in public.Singurul vinovat este Florentin care a ales in loc sa-mi dea voie sa vb intre membrii sa ma baneze de tot.inca odata nu am nimic cu clubul si disputa este intre mine si Florentin ,disputa care a inceput in momentul cand mi-a restrictionat accesul la membri si mi-a luat sigla clubului CARP Zone si mi-a raspuns arogant ca e siterul lui si face ce vrea. DE AICI A INCEPUT RAZBOIUL ,dar el a fost cel ce la declansat ca eu nu concep sa fiu marioneta nimanui.
iulian petre
Veteran
Veteran

• YIM
Sus

Mesajde Trofim Cristian » 09 Iun 2009, 23:04

Bravo Iulica,asta am apreciat tot timpul la tine,curajul de a vorbi deschis clar si raspicat.
Mai multe nu vreau sa zic pentru a nu lasa loc de interpretari.
Singura precizare ar fi legata de johny23.....nu a fost frumos ce ai scris legat de iulica si george.
ps:cel slab niciodata nu-l inghite pe cel puternic :-q :-q :-q
C.S Green Lake
Trofim Cristian
senior
senior

• YIM
Sus

Mesajde vali003 » 09 Iun 2009, 23:33

Hai sa ma bag si eu la mijloc ....asa ma maninca si pe mine tastatura cite o data , Iuliane , eu sint total deoparte si departe , deci nu am treaba cu influente , stiu doar ce se scrie pe site , din toata treaba eu inteleg ca tu ai ce ai cu Florentin , pai de ce nu va intilniti voi doi si o rezolvati intre voi , fara sa mai fim si noi ceilalti partasi la toata chestia asta ?? Viata este scurta si nici nu stiti ce pierdeti , fiecare vrea sa fie cu o treapta mai sus , cind se trezesc , isi dau seama ca totul e in zadar , doar suflare de vint . PRIETENIE .
vali003
site team
site team

Sus

Mesajde george-alexandru » 09 Iun 2009, 23:48

=D> =D> =D>
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
mail - george.alexandru@chiroiu4greenlake.ro
- http://www.chiroiu4greenlake.ro/
Imagine