mosharu scrie:Nu este mult dar poate conteaza;
Din partea CRAP-ONEpt. locurile 1,2,3 o mica sponsorizare : 6 catapulte pentru nadire si 12 saci ecologici pt.
pastrare.
Rog organizatorul sa ma contacteze.
Bravo Moshare si felicitari pt. gest!!!
Moderator: florentiniuga
mosharu scrie:Nu este mult dar poate conteaza;
Din partea CRAP-ONEpt. locurile 1,2,3 o mica sponsorizare : 6 catapulte pentru nadire si 12 saci ecologici pt.
pastrare.
Rog organizatorul sa ma contacteze.

Ovi_1919 scrie:Concursuri de stationar pentru copii / tineri nu organizeaza nimeni ?
Exista cluburi de pescuit stationar sau numai la crap sunt ?
(sau nu stiu eu de ele
)

Ai mare,mare, dreptate, copii de azi - pescarii (contribuabilii de maine). In aceasta problema pe care ai dezbatut-o, este in primul rand o strategie de marketing. Dar 99% din posesorii de balti private, doresc castig IMEDIAT. Din urma vin juniorii si asa cum i-ai pregatit pentru acest sport, asa vor campa pe malul baltilor. Asa zisa criza , va lua sfarsit la un moment dat (nimic nu tine o eternitate), si atunci vom culege roadele a ceea ce am semanat (investit). Poate gresesc in opinia mea si rog sa fiu combatut cu argumente de cei care detin strategia de viitor in ceea ce priveste pescuitul sportiv. Astept pe acest forum parerile si sugestiile dumneavoastra 

, nu stiu , dar e ingrijorator
, multumesc pt. intelegere !
Înapoi la Competitii pentru copii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator