daca toata lumea este de acord as propune un concurs la crap , in genul la cirligul de aur , deci postam fotografia si la sfirsitul anului cine are cel mai mare crap primeste un premiu , eu sint gata sa cotizez pt. premiu cu patru role de power pro , poate ne ajuta la premii si vladut , poate si florentin .
Eu sunt de acord dar cu amendamentul ca sa umblati cu un ziar de anul acesta, o ruleta si un cantar la voi pentru dovada, sa nu ajungem la detectorul de minciuni
pai ce sa zic ...ma bag la concurs categoric....asta inseamna ca trebuie sa ma duc dupa crap; sa vedem daca il gasesc pe bazinele naturale pe care le frecventez eu
dn. iuga , kamasan si mini mic ,haideti sa stabilim ce va fi premiul ,1-2-3 ? , sau doar primul , si ceva reguli pentru fotografii ,doar asa putem si noi cei de afara sa participam la un concurs impreuna cu cei de acasa , pot sa vina cu idei si ceilalti ,cineva de la SENZOR nu se baga? poate la sponzorizarea premiului ?
Nu stiu cum va ganditi sa-l facem dar probabil ca anual. Din partea Info Pescar, un premiu va fi o camera video. O sa vorbesc si cu cei de la Senzor si cu altii. Ganditi-va la ceva reguli ca sa nu fim acuzati de incorectitudine. Eu ma ocup doar de premii.
Se puncteaza numai crapul sau orice specie? Parerea mea e ca ar trebui sa se tina cont si de locul unde e facuta captura, una e cand il prinzi in Dunare sa zicem, si alta e cand il iei in crescatorie precum si de frumusetea pozei data de peste /peisaj si de ce nu vreo diva prin fundal
dupa cum se obisnuieste fotografiile ar trebui facute pe balta , punctinduse numai crapul ,daca incepem si cu celelalte specii cred , ca o sa avem nevoie de prea multi sponsori , deci sa se mentioneze locul capturii ,greutatea ,ar fi recomandabil si un martor . pentru asta cred dn. iuga ar trebui sa ne dea acces la album , ori sa trimitem unui moderator pozele .haideti prieteni , nu mai are nimeni ideii ?