Incep prin a multumi celor care au inteles marea problema a acestui concurs - cantitatea impresionanta de peste prinsa (4.5 tone in 48 de ore), problema care a generat imposibilitatea realizarii clasamentelor in timp util, aceasta fiind deltfel singura problema din concurs, nu asa cum pe siteul CARP Zone (www.infopescar.tv) se incearca, datorita noncombatului facut de echipa condusa de Viorel (CARP ZONE)(implicit favorizarea altei echipe CARP ZONE), aruncarea in carca mea a unor probleme care nu au existat pe parcursul concursului (sau mai clar "nici o echipa nu a avut nimic de obiectat ceva in timpul concursului"), dupa concurs "marii pescarii calculatoristi" s-au facut de ras din punctul meu de vedere. Tin pe aceasta cale sa ii multumesc domnului Iuga pentru "grija" arata acestei amenajari piscicole si sa ii multumesc pentru pozele facute, fara ca macar sa aiba bunul simt si sa intrebe daca le poate face. II multumesc domnului Dan Mitranescu pentru comentariile sale ( a inteles fara sa participe situatia).Le multumesc si celor care nici nu au trecut pe acolo in timpul concursului dar care au comentarii foarte pertinente (eu ii numesc lingai), "pescarilor" dupa standul 3 (cel mai bun loc care au reusit captura si ar fi trebuit sa si castige daca ar stii sa si pescuiasca asa cum se dau de mari pe forumuri)
Cam astea ar fi, sau prins 4.5 tone de peste in 48 de ore si eu zic ca nu a fost chiar asa cum incearca unii sa zica (3 echipe au comentat pe infopescar - din 21, cam neconcludent, nu?).
Fir Intins

Ai ramas cu apucaturile si gandirea limitata de pe vremea cand postai de pe userul (clona) ProNatura ! Atunci faceai reclama la o farmacie, in orice postare legata de pescuit ... acum bati campii si ne arati cat de bun organizator esti, dar sunt concurentii rai si nu te lasa sa faci treaba...mare !