Moderator: florentiniuga

Dan Mitranescu scrie:Razvan
Daca nu a spus nimeni nimic la inceput, inaintea tragerii la sorti, despre directiile de pescuit a capetelor de sector nu trebuia sa te conformezi si sa pescuiesti drept. Bine ca nu a cerut cineva sa pescuiesti decat cu doua lansete pentru ca si asa ai avantaj ... Ai gresit . Concurentul a "incercat-o" si prin lipsa de experienta a organizatorului completata de supunerea ta ai avut de suferit.
Legat de inducerea in eroare cu rezultatele cred ca tu esti unul dintre cei mai avizati sa stii ca "hartia bate vorba".
Cantitatile substantiale de peste ( toata aprecierea ) cred ca au luat pe nepregatite arbitrajul si astfel au aparut micile probleme legate de promtitudinea rezultatelor intermediare.
Nici la o diferenta de 150 kg nu trebuia sa te culci ...Nu mai pui ca nu stiai asta exact.

ar1z3m scrie:@tibi cotizanti adevarati nu suntem noi care participam la primul concurs ci voi mare club carpzone care cred ca in afara de concursuri cu taxa pana in 1000 RON nu cunoasteti si pe care daca aveti norocu le castigati fii serios. Ca nu ati batut pescari de pescari si ca un lucru asa de viitor pentru tine eu am dat la peste mare ca nu sunt crapcean intelegi daia poate am si luat captura admiro : a da era sa uit Tin sa felicit si cealalata echipa de care am fost la doar 300 gr de captura ! Bravo Baieti !!!

Tibi30 scrie:Reteta castigatoare...
Mamaliga Dan Mitranescu,saculet solubil Predator,si,muult talent...
PS-Viorele,nu meriti nici un raspuns...ai uitat ca vineri noaptea nadeai cu cobra peste baliza ln fata noastra??tu,nici macar nu erai pe directia noastra de pescuit,erai usor stanga noastra(dreapta ta..)erai fata ln fata cu vecinii nostrii,care au si tipat de cateva ori la tine,ca dadusei peste ei..si chiar aveau dreptate,trecusei de baliza...mai bine taci din gura...nu vorbeste Mosharu sau Kitanu,singurii care ar avea dreptul,si vorbiti voi...

florentiniuga scrie:Cei care s-au simtit nedreptatiti si nu au cerut masuri ATUNCI, acum nu mai are rost sa agite spiritele.
.......... Cine se considera "baiat bun" (pe banii lui) si nu sesizeaza neregulile, pai sa fie baiat bun pana la capat. (Respect Lucian pentru atitudine, a tacut si a inghitit atunci, o face si acum!) Pentru lipsa de fair-play, clubul Carp Zone are (daca e cazul) AG si comisie de disciplina si stim sa ne reglam conturile intern.

dar nu mai conteaza acum si inca o data ai felicitam si le uram fir intins 

..poate caterinca,cearta ln nici un caz.... 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Costi P şi 2 vizitatori