Dl Marinita, ca organizator ar trebuii sa postati macar un clasament !!!!!
Probabil din cauza ca in loc de 25 de echipe s-au prezentat la start numai 19 echipe,dl Dan Marinita nu prea are cu ce se lauda!!!!! Citeva echipe din cele 19,s-au prezentat cu conditia ca dl Dan Marinita sa se prezinte si dumnealui,la concursurile organizate de catre cluburile acestor echipe,pentru ca daca nu ar fi existat aceasta intelegere,la acest concurs ar fi participat jumatate din numarul echipelor inscrise !!!!! Dl Dan Marinita detine un record pe M.V.2,prin organizarea a citeva concursuri si la fel ca si la acest concurs nu a putut sa "aduca"niciodata atiti pescari incit sa se ocupe toate standurile!!!!!De mentionat ca toate concursurile organizate pe M.V.2 (cu exceptia celor organizate de catre Dan Marinita) s-au jucat cu "casa inchisa"!!!!!! Dle Marinita,v-am invatat ca sa organizati "cupa AVIATORS editia a-I-a" cu circuit inchis (adica sa participe numai pescarii din clubul "AVIATORS " si nu ati ascultat sfatul meu!!!!! Daca ati fi ascultat de sfatul meu,nu ar fi trebuit ca sa invitati la acest concurs "pe ultima suta de metri", pescari mai consacrati fara sa achite taxa de participare, ca :
dl Florentin Iuga,
dl Rudeanu,
dl Buhac,
etc ,pentru a da o alta fata concursului !!!!!
Dl Dan Marinita,o parere personala in ceea ce priveste "ghinionul" dvs cred ca se datoreaza si caracterului dvs de "om cu doua fete" adica azi cu unul,maine cu altul s.a.m.d.!!!!! Acesta este adevarul si nu trebuie sa va suparati !!!!!!Pe viitor va recomand organizati concursuri cu circuit inchis sau fara taxa de participare,dar cu premii si atunci concursurile organizate de catre dvs,se vor juca cu casa inchisa!!!!!