o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?
nu prea cred
... numai mâine nu-i poimâine
eta 46 hrs
hai la luptaaa cea mareeeeeeeeee

Moderator: florentiniuga
o să fim măcar 20 joi dimineaţa ? ar trebui să-mi fie frică ?
nu prea cred
... numai mâine nu-i poimâine
eta 46 hrs

eden scrie:foarte cald şi foarte foarte foarte neplăcut. arbitrii de nota 10, balta nu mă pronunţ, şi cam atât... Felicitări câştigătorilor !!!

noi suntem la început, şi a fost o experienţă bună şi concursul acesta. M-am înţeles mai mult decât grozav cu Nico, am reuşit să dormim cu rândul şi să fim uniţi de la cap la coadă... ne-am mai înţepat noi cu una cu două, dar punem asta pe seama căldurii şi a plictiselii
. în rest ce pot spune ? balta are PEŞTE cu P mare de tipar, dar... DAR standurile nu sunt deloc echilibrate... părerea mea... una e să ai 100-120 de metri până în malul opus, şi alta e să ai 180-200... noi am încercat cât s-a putut de departe ( vre-o 2 aruncări am reuşit să ajung la cca 30-40 de metri de malul opus, dar asta s-a datorat mai mult firului gros pe care l-am pus pe mulinete în perspectiva ,,submarinelor''), şi la toate distanţele posibile până acolo. singura trăsătură care s-a putut numi trăsătură a fost la bilă de BFM peştoasă, dar nu era una din buteliile de oxigen de care vorbeşti tu, ci mai degrabă un ciortan mai răsărit... cât despre concurs, a fost cel puţin ,,educativ''.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator