Moderator: florentiniuga

Maty scrie:Multumesc ptr felicitari, modului minunat in care a fost organizat acest concurs, precum si Dl Petcu Victor pe care il felicit in mod special ptr implicare si balta sa M.V.2.

cristian505ro scrie:Maty scrie:Multumesc ptr felicitari, modului minunat in care a fost organizat acest concurs, precum si Dl Petcu Victor pe care il felicit in mod special ptr implicare si balta sa M.V.2.
Maty, sincere felicitari tie, lui Costica Buhac si feciorului! La fel si pentru Paraschiv & Nelu, ca si pentru clujeni. V-am urmarit cu sufletul la gura, a fost tare palpitant!
??????
Madalin007 scrie:dl. Cristian,ati vrut sa spuneti brasoveni??????

nici o problema Cristi,nu esti primul. Noi am inteles cui au fost adresate felicitarile si-ti multumim! Cind botezi dai un miel,la faza asta cred ca dai un vitel pe protap 

pista brasov scrie:**== nici o problema Cristi,nu esti primul. Noi am inteles cui au fost adresate felicitarile si-ti multumim! Cind botezi dai un miel,la faza asta cred ca dai un vitel pe protap

. Cu schimbare de peg-uri la jumatatea concursului sau cu sectoare nu ar fi fost mai bine?

Amsterdamer scrie:Aproape 1000 kg de peste la padure si doar 37 kg in fata?! Ce concurs echilibrat!!!.... Cu schimbare de peg-uri la jumatatea concursului sau cu sectoare nu ar fi fost mai bine?
PS: Florentine, ai avut dvd-uri cu filme la tine?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori