Moderator: florentiniuga

florentiniuga scrie:Daca sunt interesati organizatorii...
Eu am incercat sa sun pe cineva dar nu avea semnal.

gor965 scrie:florentiniuga scrie:Daca sunt interesati organizatorii...
Eu am incercat sa sun pe cineva dar nu avea semnal.
Pot sa confirm..in unele locuri de pe balta lipseste semnalul ! ...o sa revin cu cateva poze de la acest concurs !

raduionescu45 scrie:s-a prins dar mic.
am luat noi 4 bucati dar la cate 2-2.5kg a trebuit nici sa nu-i bagam in seama si sa cautam romanescul.
,si din ce am citit pe un alt forum,cineva de acolo spunea ca nu prea mai are ten,din acest motiv am intrebat.
Madalin007 scrie:raduionescu45 scrie:s-a prins dar mic.
am luat noi 4 bucati dar la cate 2-2.5kg a trebuit nici sa nu-i bagam in seama si sa cautam romanescul.
pe mine ma intereseaza daca s-a prins cantitativ,sunt inscris la un concurs pe hobaia si vreau sa ma axez pe ten pt.
cantitate,si din ce am citit pe un alt forum,cineva de acolo spunea ca nu prea mai are ten,din acest motiv am intrebat.
Merci de info!!

cristian505ro scrie:
Salut George !
Am avut eu o banuiala cine esti cand ai pomenit de Calarasi si canalul siderurgic, dar nu eram sigur si am zis sa nu fac vreo gafa. Ma bucur ca ne-am cunoscut si personal si cred ca am uitat amandoi de mica disputa pe care am avut-o la rubrica vanzari . De fapt cred ca din scurtele discutii purtate ti-ai facut o parere despre mine. Sincer am apreciat si arbitrajul, cum am declarat pe crapmania, iar despre modul cum moderezi tu acest forum nu am decat cuvinte de lauda!
Pot sa confirm si eu ca ai avut intr-adevar probleme de semnal,caci erai sambata dimineata in trecere prin standul meu la cantarul de dimineata si te plangeai de problema asta.
Sper sa ne mai intalnim pe la concursuri.
Numai bine si toata stima!
...poate am schimbat cateva opinii !

gor965 scrie:cristian505ro scrie:
apoi in ziua urmatoarea am avut pe mine un tricou de arbitru cu numele inscriptionat pe piept !
Sincer nici nu m-am uitat ce scrie pe tricou, desi am stat destul de vorba impreuna.
sper sa rezolv maine problemele aparute si sa postez pozele facute pe balta (sunt cam 200)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori