InfoPescar

Treci peste conţinut

• InfoPescar
  • Forum ‹ Totul despre pescuit ‹ Locuri de pescuit ‹ Delta Dunarii
  • FAQ
  • Înregistrare
  • Autentificare

Canalul Puiu-Rosu

la pomul laudat...

Moderatori: Sebastian, sorin1362

Răspunde
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Canalul Puiu-Rosu

Mesajde grammy » 17 Sep 2010, 22:32

Saptamana viitoare plec in Delta si as vrea a maerg catvea zile sa stau pe canalul dintre lacul Rosu si Puiu.
Imi poate da cineva ceva recomandari despre ce zona a canalului sa explorez, momeli, adancimi si orice sfat e bine venit. Am inteles ca se prinde destul de bine crap si somn .
Cam cat dureaza drumul pana acolo tinnad cont ca eu am o barca cu motor de 50 cp.atinge max 35-40km/h
Ce traseu ma sfatuiti sa urmez...ma gandeam sa o iau pe bratul sulina pana aproape de crisan si apoi sa cobor pe canalul spre cormoran si apoi stanga spre lacul Puiu fiind o varianta mai rapida de mers as zice...sau sa o iau pe Litcov pan la canalul Caraorman(ma gandeam ca pe Litcov merg mai incet si ajung mai greu)
Daca aveti si coordonate gps ar fi excelent.
grammy
junior
junior

• Site web
  • YIM
Sus

Sus

Re: Canalul Puiu-Rosu

Mesajde stargate » 20 Sep 2011, 21:26

salutare.drumul e mai bun prin Crisan Caraorman. vreau sa ajung si eu acolo dar din Sulina. poate Joi pe 22 . ne vedem.zona dinspre Rosu e mai productiva in schimb vantul (E) nu avantajaza modifica curentul pe canal.fir intins. :D

stargate
junior
junior

Sus

Re: Canalul Puiu-Rosu

Mesajde georgemarian » 20 Sep 2011, 22:25

stargate scrie:salutare.drumul e mai bun prin Crisan Caraorman. vreau sa ajung si eu acolo dar din Sulina. poate Joi pe 22 . ne vedem.zona dinspre Rosu e mai productiva in schimb vantul (E) nu avantajaza modifica curentul pe canal.fir intins. :D

Dute sa te vezi cu el,uitate de cand e postat subiecul:D

georgemarian
senior
senior

Sus

Răspunde
3 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la Delta Dunarii