Delta Dunării - Mahmudia

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Alin Ionut
junior
junior
Mesaje: 1
Membru din: 19 Iun 2016, 17:35

Delta Dunării - Mahmudia

Mesaj de Alin Ionut » 19 Iun 2016, 17:53

Bună ziua! Numele meu este Alin și sunt nou pe forum. Aș dori să vă adresez câteva întrebări legate de zona Mahmudia, nu am prea multe informații legate de acest loc, astfel încât apelez la bunăvoința și timpul dumneavoastră pentru a-mi răspunde.
1. Cum circulă bacul de la Mahmudia și care este tariful perceput? Aș dori să merg cu mașina. (dacă există vreun program anume sau zile libere în care nu circulă)
2. Ce taxe ar trebui achitate și unde/dacă se poate face acest lucru online? - acces în Deltă - persoană și mașină, permis pescuit
3. Este permisă camparea?
4. Alte sfaturi pe care cei care cunosc le-ar putea oferi. (momeală, zonă, perioadă)

P.S.: Menționez că este prima oară când merg și citind diverse forumuri am intrat într-o nebuloasă, ceea ce m-a determinat să deschid aici un topic pentru a primi informația corectă și de la persoanele care într-adevăr frecventează această zonă.
P.P.S.:Nu știu dacă am deschis bine aici topicul, dar rog pe cei care se ocupă să-l modifice.

Vă mulțumesc!

Avatar utilizator
Andu105
membru activ
membru activ
Mesaje: 117
Membru din: 21 Dec 2009, 01:22

Re: Delta Dunării - Mahmudia

Mesaj de Andu105 » 23 Iun 2016, 01:27

Sal.

In zona Mahmudia nu am fost niciodata
1.momeala: rame serpesti,viermusi,patratica,coropijnita etc (depinde la ce dai)

2.Orarul bacului il gasesti mai mult ca sigur si pe net (google)

3.Cu camparea : eu m am asezat unde am dorit dar am respectat niste reguli.curatenie maxima ,focul cat mai ferit de ochii lumii,saci menajeri si permisul de pescuit. De fiecare data cand m au controlat (politia de frontiere) nu mi au zis nimic atat timp cat am facut cele de sus.

4.Permisul eu deobicei il fac in tulcea sau murighiol.este 30 ron pe an plus 5 ron pe zi taxa de biosfera (parca asa erau preturile)

5.ai grija unde campezi ca se fura mult.Seara vin satenii in "inspectie"....eu de aceea prefer sa ma sui in barca si sa ma lase pe un loc unde nu este accesibil cu masina sau pe jos.

Avatar utilizator
baubau
membru activ
membru activ
Mesaje: 81
Membru din: 25 Mar 2009, 15:11
Localitate: Constanta

Re: Delta Dunării - Mahmudia

Mesaj de baubau » 23 Iun 2016, 11:34

Bacul la Mahmudia te trece spre bucla, sa inteleg ca acolo vrei sa pescuiesti?
Am fost anul trecut in septembrie, bucla era aproape secata asa ca nu am stat, dar baga de seama e "alt fel de lume" pe partea cealalta deci iti trebuie masina solida, drumul era oribil.
Permis de pescuit 30lei pe an, permis de intrare cu auto in biosfera 10lei pe zi, permis de intrare persoana 5lei pe zi, parca asa erau preturile. Le cumperi din centru Tulce la hotel Delta ( de la tonomat, este inauntru langa receptie deci poti lua si peste noapte).
Momeli depinde la ce vrei sa dai, mamaliga si porumbul pentru crap, rama neagra (le iei din mahmudia) la somn, si rosioara/oblete la stiuca/salau o prinzi singur pe canale de langa tine cu un bidon de 5l taiat la gura si pui ceva nada in el.
Camparea nu e permisa dar daca "dai cu matura frecvent" in jurul tau si totul e ok nu cred sa ai probleme.
Programul bacului era de la 7 la 5 seara parca fara sambete/duminici dar oricum nu se respecta, daca sunt 3-4 masini te trece fara sa mai astepti 1h.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”