Moderatori: Sebastian, sorin1362

cu 60 de lei o sa le platesc pe cele 2, taxa de intrare si permisul de pescuit, si daca o sa am un control ceva sper ca o sa aprecieze ca le am pe cele doua si o sa ma scuteasca de taxa auto. Multumesc mult de tot

(intrii in apa dezbracat total cu doua caramizi una in mana dreapta si alta in mana stanga iar in momentul in care pestele vine la "rama" il lovesti cu caramizile
). Ce plumb ai folosit acolo? Eu mi-am facut monturile cu plumb de 120 gr ma badesc ca e destul aa?? Sa nadesc cu porumb uscat?? Ma pun sa curat un sac de porumb:)) In carlig ce fel de porumb da randament, cu ce aroma.? Patratica trage?? Boiles?? Ms

viorelb73 scrie:Eu am pescuit la Mahmudia la Km 84, la ceatal (bifurcatie). La intrare in Mahmudia faci dreapta spre Murghiol. Pe partea stanga se afla fosta pepiniera piscicola (cred ca sunt vreo 1-2 km pana la pepiniera). Intri pe drumul din incinta, treci pe langa cladiri si mergi pana pe malul Dunarii. Sunt zone minunate si am luat si crapi de 3-6 kg, "in mal". Aruncam circa o treime din latimea bratului si ajungea firul la circa 4-5 m de mal din cauza curentului. Am dat la patratica marisoara (1,5 - 2 cm latura) si porumb de la borcan, pe ac. Sunt cateva poienite minunate, umbra, malul cu gropi .. locul este minunat pentru partide de 3-5-7 zile - parere personala.
Respect !!!

Spolonic scrie:...Drumul merge paralel cu Dunarea pana ajungi la o poarta mare albastra, fara nici un paznic si mai ales fara lacat, sudata...
Nu stiu daca au dreptul sa inchida accesul, dar ma voi interesa si eu, legal, chiar daca au concesionat zona, daca iti pot limita accesul, avand in vedere ca drumul de acces nu apartine nimanui si destinatia este REZERVATIA DELTA DUNARII, sau mai bine zis fosta Rezervatie ...

in cazul in care eu nu voi gasi si vom face o partida impreuna dar sa il luam si pe remus ce zici? 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator