gor965 scrie:jonny_23 scrie:mai ales ca e o rubrica din cadrul subforumului dedicat competiilor!
este dedicat celor care vor sa inceapa competitiile si inca nu au inteles acest gen de pescuit....
este dedicat celor care deja stiu ca in competitii se procedeaza la eliberarea capturilor ! Restul discutiilor despre balti ,taxe ,kg de peste inclus la sacosa zilnica n-au nici o treaba cu pescuitul de competitie si sunt deja topicuri deschise pe acest subiect !
Jonny nu-mi spune ca atunci cand ai deschis acest subiect te gandeai ca o sa ajungi sa-l citezi pe Mircea Badea !
niciodata....dar mai insist.

,sau mai sti.... draku stie ce fac ei cu "animalutu" pe salteaua de primire singuri in cort

....si eu mai pescuiesc C&R...nu asta e problema...ce nu-mi place mie,e...ca sant si pescari cunoscuti,care merg si la competitii,merg la pescuit si de placere,iau peste acasa,normal pe lacuri,unde regulamentul permite asa ceva,dar NU RECUNOSC...spun ca practica strict C&R....,,ca sa dea bine"...tot respectul,pt cei ce au curajul si coloana vertebrala,si recunosc,sau spun pe fata,ca merg pe lacuri,unde cum zicem noi pescarii..,,rup balta ln doua"....nu dau nume,dar stii Johny,ca stiu ce vorbesc... 

....mici !