de ce?cum?se poate?e greu?
sunt adeptul c&r nu de foarte mult timp si sincer ma mandresc cu asta.inainte tot ce prindeam ajungea acasa pe la vecini pe la neamuri pe la prieteni....nu neaparat de foame ci doar pt faptul ca ma puteam lauda cu capturile mele rezultate de la partidele de pescuit pe care le aveam la timpul acela(eu nu mananc peste).....descoperind incetul cu incetul ca,daca eliberez pestele nu inainte de al poza am sanse ca la urmatoarea partida sa il mai prind odata sau macar sa incerc....binenteles ca au venit reactii din partea tuturor prietenilor rudelor...cum sa dau drumul la peste si sa mai si platesc pt asta....cu greu am trecut cu vederea cele spuse de ei pt ca aveau si ei dreptate.platesc balta deci am voie sa iau peste acasa.nu e chiar asa....pe unele balti te gandesti ca eliberezi pestele si ala din dreapta ta il prinde si il ia acasa si iti face si in ciuda ca tu nu ai prins si el da te apuca nervii....incet am incept sa ma duc numai la crescatorii private unde un pescuit c&r este mult mai ieftin decat unul in care iei 5 kg de peste acasa.e de inteles ca niciodata nu ne vom scoate banii dupa o partida de pescuit pt ca daca am cumpara peste am fi mult mai castigati asa ca si patronul castiga pt ca totusi a investit si eu castig ca am cateva driluri la sfarsitul unei saptamani de munca...
deci cum facem sa ne adaptam cu totii la acest stil de pescuit ?