ps:cristi e un om de toata stima nu ai sa regreti...plus ca e pregatit de competitii pana in dinti
Moderator: florentiniuga

jonny_23 scrie:garantat......de ce nu iti cauti o echipa?cristian bebesel cauta sa isi faca echipa...contacteazal si face-ti o partida impreuna daca va intelege-ti la caracter dar si la pescuit atunci poate va combinati (la cartela)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps:cristi e un om de toata stima nu ai sa regreti...plus ca e pregatit de competitii pana in dinti

unchiu” e genul de pescar ursuz si solitar dar stie cam tot ce misca in materie de pescuit.
daca esti baiat cuminte poti veni la noi ca suntem deschisi la nou dar sa nu sari calul...

scuze dar nu m-am putut abtine.ceea ce stim noi iti vom impartasi si tie...trebuie in primul rand sa ai cuvant si sa stii sa respecti pe cel de langa tine......vei avea parte de acelasi tratament de care dai dovada....ceea ce stim noi si am invatat de-a lungul timpului iti vom impartasi si tie daca te alaturi familiei noastre de infopescari.

florentiniuga scrie: Ce sa fac, daca nu mi-am gasit una sa-i placa sa vina cu mine?! S-or mai gasi pe undeva?

Domnilor chiar mi-ati starnit zambete desi sunt mort de oboseala la ora asta. ca si informatie off topic se pare ca mi-am gasit partener
.maine astept confirmarea 100% ca mergem impreuna la competitia de pe Darvari, lucru care daca se va intampla sper sa ne cunoastem personal.Sunr mic pe acest forum si ca vechime si ca varsta insa va marturisesc ca deja ma simt ”ca acasa”si viitoarea sotie e cam nedumerita de ce vin eu acasa de la serviciu si nici nu ma schimb bine ca deja sunt pe InfoPescar. Desi boscorodeste de cate ori plec la peste, este constienta ca nu are ce sa imi faca, si cand ma vede ca tot timpul imi fac de lucru ba cu o mulineta ba cu graunte dipuite imi spune ca sunt irecuperabil.sa vedem cum va primi maine vestea cand va afla ca merg de joi pana vineri seara sau sambata la pranz pe Cercani

kelu84 scrie:si ca sa revin on topic,la intrebarea ”Cum sa ajungi pescar de competitie”, dupa cateva zile petrecute pe acest forum, am gasit si raspunsul:”ca sa ajungi pescar de competitie nu iti trebuie decat o saptamana de discutii cu veteranii de pe InfoPescar” care sa te agite bine la foc mic![]()

Înapoi la Diverse despre competitii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator