Moderator: florentiniuga

Dragos85 scrie:problema e alta ... sunt deja 3 echipe green lake pe 6 locuri ... daca e sa fie strans rezultatul de unde stim ca nu se ajuta una cu alta ptr a ramane trofeul in cadrul clubului ?? 50% din participanti ....nu vreau sa insinuez nimic dar e ceva previzibil ..

Dragos85 scrie:problema e alta ... sunt deja 3 echipe green lake pe 6 locuri ... daca e sa fie strans rezultatul de unde stim ca nu se ajuta una cu alta ptr a ramane trofeul in cadrul clubului ?? 50% din participanti ....nu vreau sa insinuez nimic dar e ceva previzibil ..
Nu stiu cum este la voi dar la noi este mare concurenta pe "taticul baltii " si o sa le tremure mana
cand o semna diploma in care recunoaste castigatorul ca este "maestrul " lacului ! Nu am cum sa interzic membrilor sa nu participe si eu personal fac echipa cu pescari din afara clubului .
gabalau scrie:cum sa se inscrie lumea la acest concurs cand voi in finala cn ati mers cu capra,mai are lumea incredere in voi???![]()
![]()

gabalau scrie:cum sa se inscrie lumea la acest concurs cand voi in finala cn ati mers cu capra,mai are lumea incredere in voi???![]()
![]()

the mover scrie:gabalau scrie:cum sa se inscrie lumea la acest concurs cand voi in finala cn ati mers cu capra,mai are lumea incredere in voi???![]()
![]()
Pe cuvantul tau,sti tu sigur chestia asta??Ai putea sa ne prezinti ceva dovezi,daca tot esti asa sigur??
Oricum,stai linistit ca daca nu vi tu la acest concurs nu cred sa planga cineva

gabalau scrie:
Mai aveti si tupeu sa vb.,cand voi dormeati dupa primele 24 ore!!!!
Toata lumea stie ca ati fost carene de tun la tancabesti,in traducere romaneasca CAPRE!!
. Data viitoare rugam sa vina cu bani mai "mari" sa nu mai dureze asa mult numaratul
.
asa ca asteptam banii inaintea campionatului ca sa nu mai venim deloc 

......... voi sunteti caprele lui vladeanu cu apcr-ul,iar Baietii din constanta nu suporta CURVELE 

gabalau scrie:Anul asta sa vedem daca aveti loc......... voi sunteti caprele lui vladeanu cu apcr-ul,iar Baietii din constanta nu suporta CURVELE

Înapoi la Diverse despre competitii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator