Adevarat graiesti Gogule da' mai putin cu jihadu' !
DA...asa e,la o varguta cu bobite de mamaliga pe un carligel fin o sa aiba rezultate destul de bune...
Eu asta am observat anii trecuti..
Moderatori: Sebastian, sorin1362, pharaoh

nu am mai vazut demult, steriade !te dai la o fata care cere un sfat unui "intelept "
in ale pescuitului si forumuri( poate la astea te pricepi cel mai bine - forumuri
) Mai bine arata ce stii despre zona sau lac, ca nu e toata lumea "invatata" si cu aceleasi calitati de pescar ca ale tale
"""""Incearca mai bine sa vii cu o informatie utila,nu cu o critica .. nu toata lumea cunoaste zona Buzaului ,Siriu, Valea Neagra ,Giurca,Teharau,Lupul Argintiu, sau Sirias ori arta pescuitului...... 

piticuprespalat scrie:Bai nene ,"cagogu" ,nu am mai vazut demult, steriade !te dai la o fata care cere un sfat unui "intelept "
in ale pescuitului si forumuri( poate la astea te pricepi cel mai bine - forumuri
) Mai bine arata ce stii despre zona sau lac, ca nu e toata lumea "invatata" si cu aceleasi calitati de pescar ca ale tale
"""""Incearca mai bine sa vii cu o informatie utila,nu cu o critica .. nu toata lumea cunoaste zona Buzaului ,Siriu, Valea Neagra ,Giurca,Teharau,Lupul Argintiu, sau Sirias ori arta pescuitului......
si sa stiti de la mine ca asa nume da uzar e butafonie daia ,ca cum sa scurtezi un pitic care deja e scurt da felu lui !
...da vine ia si ziua mea ,aia polara , care mia zis mie cineva ca tine 6 luni !...moama sa mori o ,cand ioi zice la nevasta ,fa femeie plec la peste ...vin diseara !...daca nu face infarct din prima , aia imi da foc la casa !

florinpopescu2003 scrie:iuliane eu am casa in sibiciu aproape de siriu si am tot fost pe baraj la peste am cautat crap de mia venit rau dar pana la urma tot la vestitul scobar ajungi .povesti cu crap de 15 kile am auzit si eu.dar sa le auzi pe alea mai credibile cu dinamita in apa si altele .dc sti balta de sus de la ciresu acolo am vazut live cum se prinde peste de catre mineri fara lansete

florinpopescu2003 scrie:mai exact am o casa de vacanta de vreo 9 ani acolo si este vizavi de valea lupului unde treci puntile draganoi.posibil sa ne stim ca veneam des pe la ptg mai ales ca marile mele iubiri de acolo au fost![]()
![]()

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator