Ma gandeam ca poate stiti careva cate ceva despre acest lac si as primi ceva info suplimentar...
De obicei vara cand avem concediu mergem acolo,dar anul trecut s-a intamplat ceva care m-a bulversat pur si simplu!
Am fost aproape zilnic si am prins caras,biban,mreana,clean,porcusor,scobar,biban...
Dar spre sfarsitul concediului am vazut sarind pe suprafata apei ceva foarte mare ,stiam ca peste dar nu banuiam ce peste!!!
A doua zi s-a prins un crap la aproape 15 Kg
Desi nu am dat la crap,eram curios daca e asa ceva in lac...ei bine...mi s-a confirmat,deoarece am vazut drilul si pestele filmate cu un telefon mobil!
Ce nu stiu eu acum si ma intreb...cum s-o pescui acolo,ca daca lansezi spre centrul lacului,apa acolo ajunge la 65-70 metrii,nu cred ca ar sta crapul la o asa adancime!
Probabil ca in micile golfulete unde apa e ceva mai mica pe langa gurile de izvoare sta "maria sa-crapul"
E mult mai tentant,mult mai mare placerea sa stii ca l-ai prins in mediu natural,nu in crescatorie...si probabil ca daca pui boilis pe carlig zice "ce-i aia" domnul crap,nu cred ca a fost cineva sa dea cu bile...
Doar daca au venit cumva brasovenii,ca stiu ca sunt pescari de crap in Brasov,insa nefiind alta balta decat doripesco poate au incercat si aici...
Aveti careva cunostinta despre asta?
A fost cineva acolo la pescuit?
Abia astept ceva detalii daca exista