filip horatiu scrie:V-as ruga frumos daca stiti careva, daca se poate folosi betaina in mamaliga fiarta. Daca da,care sunt cantitatile? Va multumesc si va salut pe toti cu respect.

gor965 scrie:filip horatiu scrie:V-as ruga frumos daca stiti careva, daca se poate folosi betaina in mamaliga fiarta. Daca da,care sunt cantitatile? Va multumesc si va salut pe toti cu respect.
Eu puneam cam 10 g la o mamaliga de 1 kg. Intre timp n-am mai pus dar am pudrat mereu patratelele dupa ce le-am taiat (betaina adera imediat pe suprafete umede ) si-am avut rezultate mai bune in felul asta !

MadaPescar scrie:gor965 scrie:Eu puneam cam 10 g la o mamaliga de 1 kg. Intre timp n-am mai pus dar am pudrat mereu patratelele dupa ce le-am taiat (betaina adera imediat pe suprafete umede ) si-am avut rezultate mai bune in felul asta !
Si cand ajungeau in apa patratelele nu se "spalau"?
Mai ramanea ceva betaina pe ele?Scuze de intrebare dar am mai vazut o veche postare de a ta Gor in care spune-ai lucrul asta si sincer si atunci ma mancau degetele sa te intreb dar acum....nu am mai rezistat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator