georgenemes scrie:Neavand bani sa cumpar cantitati mari de boiliesuri asa ca m-am pus eu si am incercat combinatia potrivita pentru boiliesuri de manaliga si am reusit niste boiliesuri tari ca, cele din comert. Am pregatit vreo 2 plase cu bile si le-am aruncat in lac. O sa vad la primavara daca a avut ceva efect.
Cred ca la primavara nu o sa te tii la el, cand vei da la bile de mamaliga.

georgemarian scrie:am vazut si eu pv-tv unde spunea ca exista un domn profesor..unde a castigat multe concursuri cu boiliesrile din mamaliga....secret...inventie proprie:D

georgenemes scrie:Eu pescuiesc pe o balta privata langa Oradea din primavara o sa se deschida si pentru pescuitul sportiv si il cunosc pe patron si ma lasat sa pescuiesc de vreo un an in balta si am prins pesti mari...nu era data sa merg si sa nu prind un crap peste 5 kg. Si m-am gandit sa incerc la boilies din comert sa vad daca prind ceva si nimic. Apoi am aflat ca pestele nu mai primise boiliesuri. Neavand bani sa cumpar cantitati mari de boiliesuri asa ca m-am pus eu si am incercat combinatia potrivita pentru boiliesuri de manaliga si am reusit niste boiliesuri tari ca, cele din comert. Am pregatit vreo 2 plase cu bile si le-am aruncat in lac. O sa vad la primavara daca a avut ceva efect.

mihi78 scrie::))![]()
![]()
mai naspa daca e locul ocupat

Din astea raman alea care contin cuvantul ,, forelli " .....
/ Am si eu o reteta simpla de mamaliga cu ceva chilli si putina faina de carne si armata cu vata
... adica nu mai e necesara fierberea ..... un fel de power cocolos 

Dan Mitranescu scrie:cosmake scrie:Ceea ce am inteles eu este asa:
Faceti o mamaliga simpla, o lasati sa se raceasca, adaugati 10% faina de griu si un ou la kg de mamaliga
Dupa aceea framintati bine mamaliga cu faina si cu oul, lasati ceva timp la rece impachetata in celofan, rulati bilele sau le faceti manual, apoi le fierbeti ca pe orice bila.
Asta inseamna mura-n-gura.
Ceea ce a scris domnul Mitranescu am tradus cam cum am inteles eu.
Urmeaza testul final pescuitul. Daca da rezultate o veti folosi si a 2 oara daca nu inseamna ca trebuie sa incercati sa o imbunatatiti cumva si sa o personalizati cu ce va trece prin cap si poate iese ceva
Sint convins ca domnul Mitranescu tocmai acea personalizare nu o spune
Pentru a intari aluatul (mamaliga amestecata cu faina si ou) mai adaugati si malai uscat pentru a obtine densitatea necesara rularii.
Cu cat puneti mai mult malai bilele vor fi mai tari.
Nu exagerati cu aroma.Puteti sa stricati tot.
Mai bine nu folositi nimic decat sa turnati cu sticla arome pe nada.
Cu personalizatul ce sa zic... Daia-i spune personalizat ! Aici se bifurca drumurile ...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori