georgenemes scrie:Neavand bani sa cumpar cantitati mari de boiliesuri asa ca m-am pus eu si am incercat combinatia potrivita pentru boiliesuri de manaliga si am reusit niste boiliesuri tari ca, cele din comert. Am pregatit vreo 2 plase cu bile si le-am aruncat in lac. O sa vad la primavara daca a avut ceva efect.
Cred ca la primavara nu o sa te tii la el, cand vei da la bile de mamaliga.

georgemarian scrie:am vazut si eu pv-tv unde spunea ca exista un domn profesor..unde a castigat multe concursuri cu boiliesrile din mamaliga....secret...inventie proprie:D

georgenemes scrie:Eu pescuiesc pe o balta privata langa Oradea din primavara o sa se deschida si pentru pescuitul sportiv si il cunosc pe patron si ma lasat sa pescuiesc de vreo un an in balta si am prins pesti mari...nu era data sa merg si sa nu prind un crap peste 5 kg. Si m-am gandit sa incerc la boilies din comert sa vad daca prind ceva si nimic. Apoi am aflat ca pestele nu mai primise boiliesuri. Neavand bani sa cumpar cantitati mari de boiliesuri asa ca m-am pus eu si am incercat combinatia potrivita pentru boiliesuri de manaliga si am reusit niste boiliesuri tari ca, cele din comert. Am pregatit vreo 2 plase cu bile si le-am aruncat in lac. O sa vad la primavara daca a avut ceva efect.

mihi78 scrie::))![]()
![]()
mai naspa daca e locul ocupat

Din astea raman alea care contin cuvantul ,, forelli " .....
/ Am si eu o reteta simpla de mamaliga cu ceva chilli si putina faina de carne si armata cu vata
... adica nu mai e necesara fierberea ..... un fel de power cocolos 

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator