costelino scrie:Domnule Mitranescu,se poate posta reteta?
Va ramanem profund recunoscatori si indatorati.

jonny_23 scrie:costelino scrie:Domnule Mitranescu,se poate posta reteta?
Va ramanem profund recunoscatori si indatorati.
loll...poi mane cum sa posteze reteta care pana acum a cam facut ravagii?si in plus participa cu ea la concursuri....
ps:tu ai zice-o?

sa vanda bile de mamaliga ...
....ce atract,amino,ppc,pudra de x,betaina etc etc....
.......

iulian petre scrie:stai linistit ca nu a citit inca Mitranescu .....cred ca tocmai i-ai dat o idee .....sa vanda bile de mamaliga ...
![]()
SI DACA INTRADEVAR O SA O PUNA IN APLICARE , CRED CA AR FI UNA DIN SOLUTIILE ANTICRIZA...AUTOMAT OR SA FIE SIMTITOR MAI IEFTINE...

freeman2008 scrie:iulian petre scrie:stai linistit ca nu a citit inca Mitranescu .....cred ca tocmai i-ai dat o idee .....sa vanda bile de mamaliga ...
![]()
IDEEA EXISTA DE MULT![]()
SI DACA INTRADEVAR O SA O PUNA IN APLICARE , CRED CA AR FI UNA DIN SOLUTIILE ANTICRIZA...AUTOMAT OR SA FIE SIMTITOR MAI IEFTINE...
![]()
BOGDAN

cosmake scrie:Imi pare rau ca va dezamagesc dar eu am vb cu domnul Mitranescu pe MP si nu este chiar asa de secretos cum ziceti voi. Este chiar foarte amabil.
Acum doar nu vreti sa va spuna totul "mura-n-gura".
Sint convins ca nici voi nu spuneti chiar tot![]()
Mai este vorba si de increderea voastra in ceea ce realizati (ca si momeala)

cosmake scrie:Imi pare rau ca va dezamagesc dar eu am vb cu domnul Mitranescu pe MP si nu este chiar asa de secretos cum ziceti voi. Este chiar foarte amabil.
Acum doar nu vreti sa va spuna totul "mura-n-gura".
Sint convins ca nici voi nu spuneti chiar tot![]()
Mai este vorba si de increderea voastra in ceea ce realizati (ca si momeala)

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator