bmjean scrie:Eu nu pot sa afirm ca mamaliga la microunde e mai buna decat cea facuta clasic, dar e mult mai rapida, mai usor de facut (nu trebuie amestecat incontinuu) si intre timp te ocupi de altceva si...are efect la pesti (adica se prinde cu ea). Eu am avut rezultate si de atunci numai asa o fac.
Deci practic e mai mult din comoditate, comparabila cu masina de spalat automata, fata de cea manuala, oala cu firbere prin presiune "kukta", fata de cea emailata, si exemplele pot continua.

zarguzon adi scrie:@Carprom ; nu este nici o smecherie este vorba doar de lene.![]()
![]()
. Si cu un efort muuuuult mai mic.

cris71tian72 scrie:Ai probat aceasta mamaliga la microunde ? Mie imi place pentru ca este mult mai legata decit cea clasica. Si cu un efort muuuuult mai mic.

cris71tian72 scrie:zarguzon adi scrie:@Carprom ; nu este nici o smecherie este vorba doar de lene.![]()
![]()
Cred ca toti incercam sa ne usuram ''munca'' in orice fel[chiar orice domeniu] o parte din noi chiar si reusesc.Ai probat aceasta mamaliga la microunde ? Mie imi place pentru ca este mult mai legata decit cea clasica. Si cu un efort muuuuult mai mic.

pescardent scrie:Ce este aia "mamaliga" ?
Parca-mi aduc aminte ceva...![]()

mary2005 scrie:pescardent scrie:Ce este aia "mamaliga" ?
Parca-mi aduc aminte ceva...![]()
hahaha ... you're funny!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator