acum nu trebuie sa va suparati opiinile sunt multe....... eu de exemplu mai bag in nada , halva si miere, nu cred ca ar strica si o mana de praf de sfecla pentru betaina din ia si pentru culoare....
cu respect, fire intinse

Moderator: florentiniuga

). 

. Dar stii ca cea mai buna |(dupa unii) betaina se extrage din sfecla de zahar.

sa vezi cati bani fac
Deci parerea mea : de la SFELA MACIMATA pana la BETAINA este cale lunga. Si fructele contin aminoacizi dar asta nu inseamna ca dam cu marul sau para pe fir de par. De ce nu faceti o afacere din SFECLA MACINATA sa vedeti ce o sa iasa ? Hai ca voi o tineti pe a voastra si eu pe a mea(BETAINA) . Cand ai sa scoti BETAINA pe radiator esti cel mai tare . M a gandesc cum de altii fac procese chimice sa scoata asta si tu o scoti pe radiator . ESTI CEL MAI TARE !!!! Plecaciuni in fata ta ! 

) si o sa postez daca a dat sau nu rezultate!

mihaly scrie:ciptes nici eu nu am pescuit cu sfecla.dar iarna afost lunga din marea plictiseala mi-a venit o ideie si am facut 1kg praf (mi-a luat mult timp) si o sa -l incerc anul acesta.credema asa a aparut si gainatul in nada

. 22 tone = 22 000 kg =22 000 000 gr care impartit la 15 gr/ kg = 1 466 000 kg boilies=1 466 tone(boilies)daca fiecare membru Infopescar (aprox 9000 membri )foloseste betaina in boilies poate rula 162 kg bile asta insemnand cu 10 kg de boilies consumat / partida de 2 zile 16 iesiri pe balta . Dupa parerea mea la noi in tara sunt in jur de 500 pescari care folosesc peste 25 kg boilies / an ,cea mai optimista estimare ar fi 500 de pescari x 70 kg / an =35000 kg boilies/an cum am mai amintit mai sus 22 tone de betaina ajung la 1 466 000 kg boilies : 35 000 kg/an = 42 ani .

pupu BN scrie:M-ati inteles gresit prieteni, betaina nu este fabricata pentru pescuitul crapului la fel cum nu sunt fabricate pentru pescuitul crapului nici aromele, fainurile de peste, robin redul etc.
Betaina se foloseste in cresterea industriala a diferitelor animale de carne, in acvacultura etc.
Sper ca m-am facut inteles. Fire intinse!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator